Berenli Saatler :)

kocana soyleee girsinn mutfagaa pisirsinn sana guzel guzel yemeklerrr... bakk bakalimm kilo alirmisin almazmisin
insan kocasinin elinden yemek yemesii baskadirr

keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun

keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun

kac yillik evlisin cocuk varmi

ayy ayy ayyy kiyamazdaa kocasinaaa
canim walla bende eskiden zayif ve kilo alamiyordum ama simdi almanin yolunu buldumm yatacagin zaman tika basa yemek yeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy ayy ayyy kiyamazdaa kocasinaaa
canim walla bende eskiden zayif ve kilo alamiyordum ama simdi almanin yolunu buldumm yatacagin zaman tika basa yemek yeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gecenın 1lerınde 2 lerınde yemek yedıgım gunlerı bılırım ama olmuyo nabalım çirozuz işte belkı dogum dan sonra alırım incecıgım ben.

nasip ya Allah verırse hayırlısı derız ama daha dusunmuyoz tabı yaza baslıcaz calışmalara

yinede sen simdiden git doktora muayne ol canim bazen hersey istedigimiz gibi olmuyor bazi engeller cikabiliyor esinle beraber gidip muayne olun dusunmeseniz bile yinede gidin

8 aylık evlıyım henuz cocuk yok nasip hayırlısı daha tazeyiz

gecenın 1lerınde 2 lerınde yemek yedıgım gunlerı bılırım ama olmuyo nabalım çirozuz işte belkı dogum dan sonra alırım incecıgım ben.

ayy canimmm tazee gelinn seniiiii bu arada bende tazeyimm 6 aylikcik evliyim ama kocamla evliligimizi topu topu 3 ay yasadik

aaa nıyekı canım :S Allah mesut bahtıyar etsın :)):44:

aminnnn cumlemizi insss canim yaa esim turkiyede bende yurt disinda kaliyorum ve bi sene boyle ayri gayri olmak zorundayiz,,, iste tatillerde gidip geliyoruz

aminnnn cumlemizi insss canim yaa esim turkiyede bende yurt disinda kaliyorum ve bi sene boyle ayri gayri olmak zorundayiz,,, iste tatillerde gidip geliyoruz

anladım cnm Allah kavustursun ozaman zor ya demı ama nabcan şartlar işte :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…