kocana soyleee girsinn mutfagaa pisirsinn sana guzel guzel yemeklerrr... bakk bakalimm kilo alirmisin almazmisin
insan kocasinin elinden yemek yemesii baskadirr
keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun
keşke yapabılse anca salata yapabılıyo. mutfaga sokamam ben onu. hemen içeri kaçar üşüdüm dıye ben ona ıyı baktım o kılo aldı bayagı bıde ben alsam 50 kılo ıdeal hadı 53 olsun
kac yillik evlisin cocuk varmi
8 aylık evlıyımhenuz cocuk yok nasip hayırlısı daha tazeyiz
ayy ayy ayyy kiyamazdaa kocasinaaa
canim walla bende eskiden zayif ve kilo alamiyordum ama simdi almanin yolunu buldummyatacagin zaman tika basa yemek yeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha yeniymissin sen acele etme
Tadını çıkarın evliliğinizin,çok yenisiniz,Allah mesut etsin
nasip ya Allah verırse hayırlısı derız ama daha dusunmuyoz tabı yaza baslıcaz calışmalara
gecenın 1lerınde 2 lerınde yemek yedıgım gunlerı bılırım ama olmuyo nabalımçirozuz işte belkı dogum dan sonra alırım incecıgım ben.
ayy canimmm tazee gelinn seniiiiibu arada bende tazeyimm 6 aylikcik evliyim ama kocamla evliligimizi topu topu 3 ay yasadik
ayy canimmm tazee gelinn seniiiiibu arada bende tazeyimm 6 aylikcik evliyim ama kocamla evliligimizi topu topu 3 ay yasadik
en kart evli olan benmiyim ya 2 sene olacak
aaa nıyekı canım :S Allah mesut bahtıyar etsın :)):44:
aminnnn cumlemizi inssscanim yaa esim turkiyede bende yurt disinda kaliyorum ve bi sene boyle ayri gayri olmak zorundayiz,,, iste tatillerde gidip geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?