Hepimiz kardeşizz hepimiz kurtluyuzz
Ayy evde ayakkabı giyenlere sinir olurum.Siz giyiyor msunuz:26::26:
ayy bak canim turp istedi simdiii
ay sacmalama canim fistik gibisin neren guzel degil,
ben koca bulduysam kimse evde kalmaz
saçmalama çok güzelsin
ay gazmı yapıyor turp ya bende diyorum benim sürekli niye gaz sorunum var die:26:
yarın sonuçları alıcam dicem doktora bunlar bozukmu dicem
yok kiz evde ayakkabiyla gezilse her yer kir olur mikroplar havada ucusur
tessekurler cnm
Yok bitanem maşallahın var senin
Ya benim erkek arkadaşım olmadı ben ilkimle evlenmek istiyorum.O yüzden biraz sık eleyip dokuyorum pek bakanda yok tabi
.Acayip gaz yapar hem alt hem üst
Ayy dersin bunlar bozuk dışarda mı unuttunuz yenisini yapın.Canım sen dersin gripdim bi sorun olur mu diye canım
Ya sokakta aferdersinizde kedi köpek pisliyo millet tükürüyo sen bunlara basıyosun sonra eve
ay ben simdi cektin sandimda
tessekurler cnm
en iyiside seninki canim ya ilkinle evlennn
bakiyorlardirda sen bakmadigin icin goremiyorsundur bence
Yok bitanem maşallahın var senin
Ya benim erkek arkadaşım olmadı ben ilkimle evlenmek istiyorum.O yüzden biraz sık eleyip dokuyorum pek bakanda yok tabi
.Acayip gaz yapar hem alt hem üst
Ayy dersin bunlar bozuk dışarda mı unuttunuz yenisini yapın.Canım sen dersin gripdim bi sorun olur mu diye canım
ama ev ayakkabisi ayri olursa sorun olmaz ama mesela bu karda camurda o ayakkabilarla eve giiriilirmi
oylemiii :26:yok canım 2 gün oldu çekeli
kizim megan foxtan eksigin ne,sanki herkes adriana limami...
Ayy geçende evrenle beni beren bana acayip gaza getirdiler sankim megan fox dedim kızlar sonra yolda gözü kıprışanıyo aslıyo sanıcam.
Doğru mu yanlış mı bilmiyorum tatlım ama ben ilkimi yaşadğımdan adam çocuklarım babası evimin direği olsun istiyorum.Yanlış gelebilir belki ama
yaa zenginler nasılsa hizmetçi var işi ne diye geziyolar.Yemekteyizde acayip kavga oluyodu bu yüzden süslü ablalar 'aaaa ayakkabımızla eve almadı olmaz ki ama bu devirde ' diyolardı.Sankim ingiliz kraliyet ailesinden geliyo
gözlerimden uyku akıyor ama ben uyuyamıyorum boğazımın ağrısından
gözlerimden uyku akıyor ama ben uyuyamıyorum boğazımın ağrısından
oylemiii :26:
kizim megan foxtan eksigin ne,sanki herkes adriana limami...
ALLAH HAYIRLI KISMETLER NASIP ETSIN(AMIN)
hepsi gösteris yaaa
Şimdi sana gizli kesin çözüm ama berbat tatlı bi tarif verecem.Ihlamur kaynat içine bir elmayı dörte böl at, karanfil, soğan, Yeni dünya yaprağı bunu bulamazsında, karabibersin olmaz ,bide portakal kabuğu hiçbirşeyin kalmaz.
He dersen ki sen denedin mi hayır:18::18::18:
ah canimmmm
benimde karnim acikti
Mesela şimdi tamirciler falan galoşla geliyolar oda iyi oluyo.
Yaa sen daha sık gelsene yaa.Beyaz çamaşırlar için ariel professional öneririm ayrıca
bende ıspanak yedim bir tabak tokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?