iyilik senden ne haber bol bol cekilise katiliyon
takipteyimmmçarşambaa günü koyarr resmini burayaa eslem takip ett tweetyyy:)))
Benden de iyilik nolsun,beni mi takip ediyon kız
Ya tutarsa hesabı katılıyoruz bakalım,şansın ne zaman vuracağı belli olmuyo kiYazın harika bir pardesü kazanmıştım,nazar değdi heralde,ilk ve son kazanışım oldu
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu
tamam dikmem canım o zaman.Hoşgeldin bu arada
hoşbuldukkk kurbancığımmmmmHoşbuldum Berenim,şimdi nasılsın canım
Tweest güzel katilim hoşgeldin
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte
Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler
Kıyamamİnşaallah bişey çıkmaz canım Bugün eşimin sonuçlarını alacaktık ama acil toplantısı çıktı,yarına kaldı..Yarın gidicez bakalım sonuçlarını almaya,dua edelim birbirimize Berenim inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu
hoşbuldukkk kurbancığımmmmm
geçmişş olsun canımm bol bol c vitamini alll emii
Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler
kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi
kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi
günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?