Berenli Saatler :)

Neysem kızlar bizim yat borusu çaldı.Hepinizi çok öptüm Allah rahatllık versin.Hayırlı geceler

çarşambaa günü koyarr resmini burayaa eslem takip ett tweetyyy:)))
takipteyimmm

bende katilacamda esim diyor kandiriyolar falan zaten biseye inanmaz

sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte

Kıyamam İnşaallah bişey çıkmaz canım Bugün eşimin sonuçlarını alacaktık ama acil toplantısı çıktı,yarına kaldı..Yarın gidicez bakalım sonuçlarını almaya,dua edelim birbirimize Berenim inşaallah hayırlı güzel sonuçlar alırız

tamam dikmem canım o zaman.Hoşgeldin bu arada
hoşbuldukk yavrummmm bende internetten örnek görüp dikmiştimm amaa bundan güzel oldu
Hoşbuldum Berenim,şimdi nasılsın canım

Tweest güzel katilim hoşgeldin
hoşbuldukkk kurbancığımmmmm
sağol canım bademciklerim şiş üstüne bide nezleyim üstüne 4 tüp kan verdim yarın sonuçları alıcam işte

geçmişş olsun canımm bol bol c vitamini alll emii

sağol canım benim yatarken sizede dua edicem
ama şükürler olsun ben boğaz agrısından uyuyamıyorum diğer insanlar ne hastalıklarla boğuşuyorlar benimki neki

kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi

kızçelerim ben yatıyorum hiç iyi değilim ateşimde çıktı biraz hepinize iyi geceler sağlıgınıza çok dikkat edin öpüyorum sizi

Canım dikkat et kendine,Rabbim şifa versin

İyi geceler,Allah rahatlık versin,öpüldün sende

Allah'a emanet ol

insanın annesi gibisi yok ya ben hastayım diye nasıl güzel kahvaltı hazırlamış allah razı olsun ondan

sevgililer gununuz kutlu olsunn berenım nsılsın annemmmm
nsıl oldun..:26::26:
sevgililer gününüz kutlu olsun nnnn

Mrb kk'nin en tatlı bayanları. Nasılsiniz??
Ben cokkk hastayim bademciklerim şişmiş burnum akiyo basım catliyo birde halsizlik
Bu halde okuldayim:S bian önce bitsede eve gitsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…