bennn sevgililerr gününden vee diğerr anlamsız ticari amaçlaa çıkartlımş özel günlerdendeee nefrett ediyorummm vııcıkk vıcık herkestee anlamsız aynı hediyelerden oluyo bana göre hiççbi anlamı yokkk herkesiz kutladığı bi günn nekadar özel olablrki off sevmiyorum iştee annemde banaa erkeğin odunu yontulurdaa senden bihalt olmazz babasının kızı dedi zatennyinedee seven ve önmseyenn herkesinkii kutlu olsunn
sevgililer gununuz kutlu olsunn berenım nsılsın annemmmm
nsıl oldun..:26::26:
sevgililer gününüz kutlu olsun nnnn
Mrb kk'nin en tatlı bayanları. Nasılsiniz??
Ben cokkk hastayim bademciklerim şişmiş burnum akiyo basım catliyo birde halsizlik
Bu halde okuldayim:S bian önce bitsede eve gitsem.
kızlar nasılsınız sevgililer gününüz kutlu mutlu huzurlu geçsin
beren geçmiş olsun canım
sağol canım bende iyiyim hasta halinle neden uğraştın dinlenseydin
bennn sevgililerr gününden vee diğerr anlamsız ticari amaçlaa çıkartlımş özel günlerdendeee nefrett ediyorummm vııcıkk vıcık herkestee anlamsız aynı hediyelerden oluyo bana göre hiççbi anlamı yokkk herkesiz kutladığı bi günn nekadar özel olablrki off sevmiyorum iştee annemde banaa erkeğin odunu yontulurdaa senden bihalt olmazz babasının kızı dedi zatennyinedee seven ve önmseyenn herkesinkii kutlu olsunn
.Aynen katılıyorum sevginin günümü olurda sevgilinin günü olsun
:2::2::2: sabahtan beri ihlamur iciyorum... hastalanmayiiii hic mi hic sevmiyorum.... rabbim hastalara sifa versinaynı durumdayız evrenim
kizlar size komik bisi anlatim
kocam dun turkiyeye gitti...
bende aksam saat 10da uyumusum... okadar cokkkk uyumusum kii..
sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktimsaat daha 23 53:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 2352: hemen kocami aradim bana salak demesin diye
ay hapşurmaktan bir hal oldum
kizlar size komik bisi anlatim
kocam dun turkiyeye gitti...
bende aksam saat 10da uyumusum... okadar cokkkk uyumusum kii..
sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktimsaat daha 23 53:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 2352: hemen kocami aradim bana salak demesin diye
eskiden banada cok olurdu bu ya cumartesi sabahi kalkardim okula gidecem diye
ay hapşurmaktan bir hal oldum
:))))))
Aynen bazen Cumartesi sabahı uyanırım eyvahh geç kaldım derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?