Berenli Saatler :)

bennn sevgililerr gününden vee diğerr anlamsız ticari amaçlaa çıkartlımş özel günlerdendeee nefrett ediyorummm vııcıkk vıcık herkestee anlamsız aynı hediyelerden oluyo bana göre hiççbi anlamı yokkk herkesiz kutladığı bi günn nekadar özel olablrki off sevmiyorum iştee annemde banaa erkeğin odunu yontulurdaa senden bihalt olmazz babasının kızı dedi zatennyinedee seven ve önmseyenn herkesinkii kutlu olsunn

bende ilgilenmiyorum böyle günlerle tatlımm aslında
ama kocişimden çiçek alıyorum o yüzden seviyorumm bu gnü

sevgililer gununuz kutlu olsunn berenım nsılsın annemmmm
nsıl oldun..:26::26:
sevgililer gününüz kutlu olsun nnnn

annen iyi kuzum doktordan geldim sonuçlarım iyi b12 eksikliği varmış benexolb12 diye bir hap verdi bide gribim ya boğazım için ilaç yazdı inşallah çabucak iyileşirim ofeliyacım sen nasılsın

sağolsun en yakın arkadaşım bana geçmiş olsuna geliyormuş portakallı kek yaptım makarna salatası yaptım kızlar bu kadar yetermi çay yaptım bide hasta olmasam daha güzel şeyler yapardımda

.Aynen katılıyorum sevginin günümü olurda sevgilinin günü olsun

.Aynen katılıyorum sevginin günümü olurda sevgilinin günü olsun

sevene hergun bayram bende bu sevgililer gununde yanlizim ama onemli olan kalplerin her daim beraber olmasii

aynı durumdayız evrenim
:2::2::2: sabahtan beri ihlamur iciyorum... hastalanmayiiii hic mi hic sevmiyorum.... rabbim hastalara sifa versin

kizlar size komik bisi anlatim

kocam dun turkiyeye gitti...
bende aksam saat 10da uyumusum... okadar cokkkk uyumusum kii..
sonra telefonum caldi bende uyandim teli actim kocam ariyo... evrenim bende simdi eve geldik dedi sen ne yapiyorsun dedi..
bende dedim ki yeni uyandim hazirlanacam okula gidecem.. kocamda hmmm tamam dedi:111::111:
teli kapattim saatde bakim dedim hazirlanacam yaa okula gitmek icin... bi baktim saat daha 2353:
sokkk oldum inanamadim icimden dedim herhalde saat bozuk.. kalktim salona gittim, daha annemle babam oturmuslar...
ve saat gercektende 2352: hemen kocami aradim bana salak demesin diye

ilahi evrenim ya

eskiden banada cok olurdu bu ya cumartesi sabahi kalkardim okula gidecem diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…