Berenli Saatler :)

sendemi yengeçsiinn kızz tamam alim ben seni oğlumaa

ben bayılıyorum küçük kızımın huyuna yaa bide bir alıngan
en ufak şeye gözleri dolar ama zorlar kendini ağlamamak için

Azıcıkta ikizleri övün yaa bizde kalp kırmayı hiç sevmeyizz ama eğer sinirlendiysek illa alırız onun hırsını

kızlar ben şu an ilerde evlenirsem evimin hayalini bu oyunda gerçekleştiriyorum yani evime geldiğinizde aynı bu simsdeki yaptıklarıma dikkat edin gerçek hayatta da böyle bir ev dekarasyonu yapıcam oyundaki ev daha bitmedi ama bitince görün

Annem hiç sevmem ne kese yapmasını ne sırt kaşımasını.Bunlar benim için gelmiyo canım jakuzi varda onun için

hoşgeldinn bitanemm

sendemi yengeçsiinn kızz tamam alim ben seni oğlumaa

ben bayılıyorum küçük kızımın huyuna yaa bide bir alıngan
en ufak şeye gözleri dolar ama zorlar kendini ağlamamak için

aynıı benn ufacık şeydennn alınırımm bidee burnumu dikerim ağlamamk içinnn

para lazim para para

bendee yengecimmm bendeeeeeeeee aşırı kıskancımmmm vee ilgii isterimmm amaaa

ailesine aşırı düşkün ve saf olurlar yengeçler

sağol bitanemmo duyduğun ses seninle aynı burçta olan minik kuşumdu meraklıdırda biraz
canım varya sen aradığında büyük kızım çok heyecan yapıyor bi görsen hepinizi anlattım ona biliyor

fakirliğin gözü kör olsun duvarın yarısını boyattım param bitti diğer yarısına
kızz ben geliyimm fırçaa alıp yardımaaaaa imece usulu boyarzz dert etmeee ev kurmakk kolay değill öleee
sağol bitanemmo duyduğun ses seninle aynı burçta olan minik kuşumdu meraklıdırda biraz
canım varya sen aradığında büyük kızım çok heyecan yapıyor bi görsen hepinizi anlattım ona biliyor

bigünn onunladaaa konuşurumm ablacımm yaa senin sesindee çokk candann bayıldımmm vallaaa annemdee hediyeler geldiğinde konşrkenn kulağını telefonaa dayadııı dinlediii nerdysee ben konşcamm ver diycektiiii

gel bacım yardıma yaaaaaaaaaaaaaa

cumaa yadaa cumartesii ankaradayımmm fırçamı kapıpp geliyorummmm

Gezmeye mi gidiyorsun ayy param olsa ailede izin verseydi bende geçerdim ankaraya buluşurduk 4müzz
Berende bana gelecek yaaa samsuna vuslat ablamda bize geçerdi Samsuna

Ya topğimizde bi kötü birisi bile yok ya sanki böyle cımbızla tutulupta topiğe atılmış gibiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…