Berenli Saatler :)

Belli değil daha tatlım bakıyoruz Ben Bodrum ya da Fethiye istiyorum aslında
ama deniz kum güneş olsun da neresi olursa olsun

bende oraları istyrm ama benimki bikini asla giydirmez asla mayoda giydirmez kapalıların giydirdikleri şeyler varya onlardan alcak bana

bende oraları istyrm ama benimki bikini asla giydirmez asla mayoda giydirmez kapalıların giydirdikleri şeyler varya onlardan alcak bana

Haşemaa:)
Bravo enişteye tebr,kler sözünü dinle kız aferinn

Hahahaaaaaa gece gece kahkaha attımmmmmm
Çok şükür benim aşkım karışmaz bikinime falan. Zaten göbek möbek o biçim oldu karışmasına
gerek yok gören kaçıyooo

Gelin canımmmm beraber gidelimmmm

daha neler var neler
etek yasak sıkı kot yasak askılı asla yasak

daha neler var neler
etek yasak sıkı kot yasak askılı asla yasak

Aslında şöyle eğer sen o tarzda bir insan olmasaydın kabul etmezdin canım
Hayır bana karışamazsın sen istediğimi giyerim deyip yol verirdin yinede seninde çizgin belli demekki

Aslında şöyle eğer sen o tarzda bir insan olmasaydın kabul etmezdin canım
Hayır bana karışamazsın sen istediğimi giyerim deyip yol verirdin yinede seninde çizgin belli demekki

kız ben 2 gün önce kapanıyordum böyle şeylere burda söylemek istemezdim sanki hani ilan ediyormuş gibi ama siz yabancım değilsiniz kardeşimsinizz yani demek istediğim benim fikirlrimde enişten uygun

yetiştiremiyorum zaten 2800 tane okudum mervem sabaha kadar okuyorum yetişmiyor

Ben kardeşime okudum o da sınava girecek ben 1 ayda bitirdim ama hergün okuyamadım tabi
Söyle bana paylaşalım hadi gülüm

kız ben 2 gün önce kapanıyordum böyle şeylere burda söylemek istemezdim sanki hani ilan ediyormuş gibi ama siz yabancım değilsiniz kardeşimsinizz yani demek istediğim benim fikirlrimde enişten uygun

Aaaa Maşallah canım benim ya Rabbim nasip etmiş bak ne güzel
Kapandın mı Allah hayırlı uğurlu etsin bir ömür boyu böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…