Berenli Saatler :)

Maşaallah canım :nazar:

Ne güzel küçük yaşta öğrenip bilmesi,en büyük destekçindir şimdi o senin,ne güzel :16:

evet canım aynen öyle :106:
kızım olmasa kafayı yerdim ben başka kimsem yok bana destek olup yardım edecek:50:
pardon birde eşim var sağolsun o da girer mutfağa yemek yapar:48:

Sınavları saymazsak iyiyim ben de canımm, arada psikolojim bozuluyo şöyle oluyorum:27::27::27::1:
Önümüzdeki hafta da bitse de sabaha kadar takılsam burda dertsiz tasasız:31:
hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahh:27:
yaa bende 55 olmak istiyorum:14::14:
benn oldumm 55 amaa 51-52 yee kadar devamm tabii çok zor oluyo veremiyrumm bi türlüü:14::14:
napim ablacim topiklere laf yetistirmeden olmuyor :27::27: neyi unutmuyorumm takimimi:52:
bende tam sarma istiyecektim cayin yanina madem yiyorsun eslemlivaaaa cayin yanina sarmada isterimmm :9::9::9::9:

Ayyyyy hoşbuldummmm ablacımmm nasılsınızzz (siz):1::54::54::54::48:

dedem den inciler...kır tarla da arpam var oğlan gibi arkam var.kız evlat öz evlat.kız annelerini de erkek annelerini de kutluyorum.

hosbuldukkk arkadasim merhaba seninle daha once hic konusmadik ama ben sana rastliyordum topiktee oglun cok tatliii:16:
bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnn
Elime geçse sağ kurtulamaz kızzz davet etme bence:52:
Nasılsın bakalım güzelimmm:34: Topik anası yok mu:1:

gel ısır vallah niye davet etmeyım kapım her zaman sana acık canımmmm:16:
vallah sorma anasız yetim koydu biziii:14:

hoşgeldinn melezzzzzz benmm yarın bitiyooo amaa hala çalşma isteği yok bendee off sennkilerde hemencecik biter inşallahh:27:

Hoşbuldum canımmmm:34: Ohhhh ohhh ne güzel kurtuldun sen, benim daha bir haftam var ama
nedense hala sınav havasına giremedim, baksana netlerde geziyorum:1::1::1::1:

Bi de sınav stresiyle elime her geçeni hoppp mideye indiriyorum:50: Kim bilir kaç ton oldum:14:

İnşaallah tatlım,stres yapmamaya çalış:38:

Allah yardımcın olsun:16:

Saol tatlımmmm hayırlıysa bu seneyi de atlatırsam rahatlicam inşallah:46:

bu gune kısmetmiş demek ki?meraba ben ofeliye cok sagol canım benım darısı tez zamanda senın başınaa.aminnn

Ayyyy kıyamam tatlım saolllll:54::54:

INSALLAH CANIM cok istiyorummm :16::16:

masallahh kizlarr sohpet almis basinii gidiyoooo:32::32::32:
evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmm:16::16:birdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm:9::9:
Hoşbuldum canımmmm:34: Ohhhh ohhh ne güzel kurtuldun sen, benim daha bir haftam var ama
nedense hala sınav havasına giremedim, baksana netlerde geziyorum:1::1::1::1:

Bi de sınav stresiyle elime her geçeni hoppp mideye indiriyorum:50: Kim bilir kaç ton oldum:14:

benm son sınavmm yarın ben bile giremedm sınav havasınaa :1::1::1:yeee yee sen zayıfsın bişiycikk olmazz:32::32:

Siz istersiniz de yapmaz mıyım:21::21:

$cimg1518.webp

Eki Görüntüle 325532

evet canım takımı:21: ye tatlım ye afiyet olsun:34:

bugün çok iyiyiz tatlımm:16::16::emir_bebek:
Maşallah size maşallahhhhh:nazar::48:

evrenimmmmmmmmmmmmmmm mucckk muckk hoşgeldinn senide gördümyaa artık huzurla çıkablrmm:16::16:birdee ben bugün tartıldımm 55 kilo 200 gramımm:9::9:

benm son sınavmm yarın ben bile giremedm sınav havasınaa :1::1::1:yeee yee sen zayıfsın bişiycikk olmazz:32::32:

:52::52::52: Kız sen ne zaman gircen sınav havasına ayıptır sorması :1::1::1:
Hem nerem zayıf kızzz bacaklar, göbek başallah almış başını gitmiş:50: En son
57ydi, kesin sınav döneminde 60 ı bulmuşumdur:14:

:
:16::16::16::16::16::16: tweestimmmmm tatlimmmm:54::54::54::54: hosbuldukkk...
aaa canimm seninle ayni kilodayizz:1::1:
sohbet gidiyoda sen asıl nerdesın kızzzz?

bendee burdayimm yaaaaa film bakiyordum ona dalmisim:1::1:

Back
X