gece gece mafettın benıfelaket canım cektı
((
![]()
Ayy kıyamam canım,hamile değilsindir inşaallah

Ayy valla benimde canım çekti,ama napim ben masumum onlar istedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece gece mafettın benıfelaket canım cektı
((
![]()
canım benım o senın guzellıyın btanem.gercı yaşlandım artıkOfeliyacimm yaa demin oglunun resmine baktimdaaa yaaa masallahh cokk tatliii buuu
bu arada sende masallah gercekten cokk guzelsin haa... sabah resimlerine baktimda masallahh![]()
:
benn 55 olmuşum bugünn durmakk yokk 52 olcammm
evrenimm 52 olcamm benn kararlıyımmneysee bebekimm ben çıkıyorumm öpüyorumm hepiniziii muck muckk melezz sende çık hadi derseeee:))
![]()
ohhhhhhhh ne guzel biz burda seni bekleyelim sen film seyret patlamış mısırda istermısın yanına![]()
:
evrenimm 52 olcamm benn kararlıyımmneysee bebekimm ben çıkıyorumm öpüyorumm hepiniziii muck muckk melezz sende çık hadi derseeee:))
![]()
:
benn 55 olmuşum bugünn durmakk yokk 52 olcammm
![]()
EslemLivacim deminn tesedut kombinine baktimmm ve bayildimm kiyafetler cokk hos cok begendim....![]()
yaa bu aralar karayip korsanlara acayip takmisim hepsine bi kere baktim ve simdi yeniden bakiyorum
kaptan Jack Sparrow
olursun ins tatlim az kalmiss haa gayret....... walla bana 52 az geliyo yuzum cokk zayif oluyoo o yuzden bana ideal kilo 55
hadii iyi geceler tatlimm... sinavlarinda basarilarrrrr![]()
yaa bu aralar karayip korsanlara acayip takmisim hepsine bi kere baktim ve simdi yeniden bakiyorum
kaptan Jack Sparrow
olursun ins tatlim az kalmiss haa gayret....... walla bana 52 az geliyo yuzum cokk zayif oluyoo o yuzden bana ideal kilo 55
Beni de yanına al kızzz 52yi geçtim 55 olsam yeterrr
Ben de çıkıyorum tatlım zaten ama derse değil uyumaya
Sabah erkenden kalkıp çalışcam çok uykum geldiii.
İyi geceler kızlar ben kaçıyorummmm öpüyorum herkesiiii:16:
Eki Görüntüle 325540
![]()
Eki Görüntüle 325540
amin canım çok sağolinşallah bebeğine de kavuşursun canım en kısa zamanda
![]()
sormaaa yaaa bende aciktimm sarmalari gorunceenasıl olayım canım açımsen nasılsın
![]()
aaaa tatlimm ne varmiss yasinda daha gencsinn.... sormasii ayip yasin kactii senincanım benım o senın guzellıyın btanem.gercı yaşlandım artık
o eski halimden eser yok şimdiiiii![]()
iyi geceler melezimmmBen de çıkıyorum tatlım zaten ama derse değil uyumaya
Eki Görüntüle 325540
Eki Görüntüle 325540
iyilik ne olsun şekermnbr cnm nasılsın
gercekten mi?eskiden cok severdim film seyr etmeyi ama şimdi dizi seyr ediyorum buda yaşlandıgımın belirtisidir her haldeyaa bu aralar karayip korsanlara acayip takmisim hepsine bi kere baktim ve simdi yeniden bakiyorum
kaptan Jack Sparrow
Eki Görüntüle 325540
Eki Görüntüle 325540
hadii insss tatlimm.... walla bende bazen esiyoo oylee kapanayim diyorum artikk bakalim yaaa ins kapanirimSağol canım
Tweest kapanırsa ilk kombini benden olcak,sende bigün kapanırsan sanada gelir benden bi kombin![]()
ayyyy canimm yaaa iyikii soyledinn hemen yarinn bakicammorda oynayan adam varya johny dep mi ne simdi belkide yanlis yazdim ismini makas eller diye bi filmde oynuyordu edward die ay cok tatliii![]()
herkeslerr yasini yazabilirmiiiiiii![]()
ben 23herkeslerr yasini yazabilirmiiiiiii![]()
gercekten mi?eskiden cok severdim film seyr etmeyi ama şimdi dizi seyr ediyorum buda yaşlandıgımın belirtisidir her halde