- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- Konu Sahibi miniminimarg
Benden beş yaş küçük sevgilim var. Başta ben yaşı sorun ederek onu hep reddettim ama aylarca beni ikna etmek için uğraştı sonunda ben de ona aşık oldum. Şimdi ise ailem şiddetle karşı çıkıyor. Onu çok seviyorum o da beni cok seviyor el üstünde tutuyor uzulmeme dayanamıyor ama babam bizi cok yipratiyor. Gorusmeme izin vermiyor her an arayip ne yaptigimi soruyor her seyimj takip ediyor. Bugun bana, ramazan ciktiginda dayaga basvuracagini bile soyledi inanamadim. Onu dinlemedigim icjn artik dovmeyi bile düşünüyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Erkek arkadasima da artik cok fzla sey aktarmak istemiyorum ailemin bu tavri ile ilgili cunku o da cok yipranmaya basladi cok üzülüyor.
Yakamizi biraksin diye "tamam görüşmüyoruz" diyorum ama bi laf acilsa erkek arkadasm ile ilgili kendimi tutamayip onu savunuyorum ve onu hala sevdigimi görüp deliriyorlar. Bitirmedigimi anliyorlar. Kapana kisilmis gibiyim ne yapacagimi sasirdim. Babam boyle cirkinlestikce ben sevdigime daha da baglaniyorjm ve bu evde nefes alamiyorm artik.
Yakamizi biraksin diye "tamam görüşmüyoruz" diyorum ama bi laf acilsa erkek arkadasm ile ilgili kendimi tutamayip onu savunuyorum ve onu hala sevdigimi görüp deliriyorlar. Bitirmedigimi anliyorlar. Kapana kisilmis gibiyim ne yapacagimi sasirdim. Babam boyle cirkinlestikce ben sevdigime daha da baglaniyorjm ve bu evde nefes alamiyorm artik.