bes yas kucuk sevgili

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
Benden beş yaş küçük sevgilim var. Başta ben yaşı sorun ederek onu hep reddettim ama aylarca beni ikna etmek için uğraştı sonunda ben de ona aşık oldum. Şimdi ise ailem şiddetle karşı çıkıyor. Onu çok seviyorum o da beni cok seviyor el üstünde tutuyor uzulmeme dayanamıyor ama babam bizi cok yipratiyor. Gorusmeme izin vermiyor her an arayip ne yaptigimi soruyor her seyimj takip ediyor. Bugun bana, ramazan ciktiginda dayaga basvuracagini bile soyledi inanamadim. Onu dinlemedigim icjn artik dovmeyi bile düşünüyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Erkek arkadasima da artik cok fzla sey aktarmak istemiyorum ailemin bu tavri ile ilgili cunku o da cok yipranmaya basladi cok üzülüyor.
Yakamizi biraksin diye "tamam görüşmüyoruz" diyorum ama bi laf acilsa erkek arkadasm ile ilgili kendimi tutamayip onu savunuyorum ve onu hala sevdigimi görüp deliriyorlar. Bitirmedigimi anliyorlar. Kapana kisilmis gibiyim ne yapacagimi sasirdim. Babam boyle cirkinlestikce ben sevdigime daha da baglaniyorjm ve bu evde nefes alamiyorm artik.

29 yasindayim o 24 yaşında. Evet tek problem yaş babama gore...
zorluklarla büyümüş biri, agir islerde calismis cocuklugundan beri, bu yuzden olgun, su an yasina göre yuksek bir mevkide calisiyor.Ben ise çok cocuksuyum yasimi da göstermiyorum kimsr 29olduguma inanmiyor. O da yasindan büyük gosteriyor yani kimliklere bakilmadigi surece ne fiziken ne de kafa yapisi/olgunluk yonunden hic bi problem yok ama ailem ikna olmuyor. Babam onunla oturup bi konuşmadı bile. Direk kafadan olmaz dedi kesip atti nuh diyor peygamber demiyor

benim erkek arkasimda 3 yas kucuk bnden bnmde tek korkum ailemin yasi yuzunden karsi cikmasi:KK43: konunu okuyunca kndim yasamis gibi uzuldum canim..en kisa zamanda baban yumusar insallah.

29 yaşında babanızın size bu kadar karışmasını doğru bulmadım açıkçası. 29 yaşında bir kadın baba dayağı ile tehdit edilcek yaşı geçmiştir bence. Tek sorun yaşsa şayet bi şekilde aşmaya çalışın bu engeli

benim erkek arkasimda 3 yas kucuk bnden bnmde tek korkum ailemin yasi yuzunden karsi cikmasi:KK43: konunu okuyunca kndim yasamis gibi uzuldum canim..en kisa zamanda baban yumusar insallah.
Insallah .. seninkiler de problem çıkarmaz umarim.

erkek arkadaşım da neye uğradığını şaşırdı "senin kafandaki tabuları yikarim dedim ama aileni hic hesaba katmamistim" diyor. Bitirmeyi de denedik ama olmuyor. En fazla birkac gun sonra daha da baglanmis sekilde geri dönüyoruz :KK43:

Benimde nişanlım benden 2 yaş küçük, ben kac kez ayrıldım buyüzden bi keresinde tam 7 ay ayrı kaldım ama yine bir araya geldik annemde başta sıcak bakmamıştı ama kararlılıgımı gorünce soylenmekten vazgeçti..nikah tarihimizi aldık çok mutluyum çok şükür . Ailen sevgilinden vazgeçmediğini gorünce izin verirler sıkma canını.hem kimsenin bilmesine gerek yoktu soylemesek kimse bilmezmiş..

29 yaşında babanızın size bu kadar karışmasını doğru bulmadım açıkçası. 29 yaşında bir kadın baba dayağı ile tehdit edilcek yaşı geçmiştir bence. Tek sorun yaşsa şayet bi şekilde aşmaya çalışın bu engeli
benim de cok agirima gidiyor. "30 yasina da gelsen benim cocugumsan eger bana mahkumsun beni dinlemek zorundasin " diyor.

Benimde nişanlım benden 2 yaş küçük, ben kac kez ayrıldım buyüzden bi keresinde tam 7 ay ayrı kaldım ama yine bir araya geldik annemde başta sıcak bakmamıştı ama kararlılıgımı gorünce soylenmekten vazgeçti..nikah tarihimizi aldık çok mutluyum çok şükür . Ailen sevgilinden vazgeçmediğini gorünce izin verirler sıkma canını.hem kimsenin bilmesine gerek yoktu soylemesek kimse bilmezmiş..
evet kararliligimizi gorunce yumusrlar diye dusunuyorum bazen ama sanki babam daha da katılasiyor her defasinda. Keske soylemeseydim diyorum ben de yasini. Soylemesem hic dusunmezlerdi kucuk oldugunu.

Insallah .. seninkiler de problem çıkarmaz umarim.

erkek arkadaşım da neye uğradığını şaşırdı "senin kafandaki tabuları yikarim dedim ama aileni hic hesaba katmamistim" diyor. Bitirmeyi de denedik ama olmuyor. En fazla birkac gun sonra daha da baglanmis sekilde geri dönüyoruz :KK43:
canim bu sebepten güzelim iliski biter mi ya ..siz yas farkindan rahatsiz degilseniz kime ne..baban bile olsa bi yerden sonra karismamali pes etmeyin..

Benim babam çok milliyetçidir. Ablam bir İtalyanla evlenmek istediğinde ablamı evlatlıktan reddeceğini söyledi. Ya ben ya o dedi. İstiyorsan git ama bir daha bu eve gelemezsin dedi. Çek silahı kendini vur diyorsun bana dedi. Babam da kendi emekleriyle drvletin üst mevkilerine gelmiş biridir. Ablam ayrılmadı. Aradan birnyıl geçti. Ablam tekrar konuştu. Hepimiz konuştuk. İkna etmeye çalıştık. Ablam ne senden ne de ondan vazgeçemem dedi. Velhasıl bizim sözlerimiz babamınyumuşattı biraz sanırım. Sonra yıllarca siyasete atıldığı arkadaşlarıyla paylaşmış konuyu. Hepsinden "olur mu öyle şey?" tepkisi beklerlen tam tersine hepsi artık öyle şey mi kaldı? O eskidendi. Aşkın önünde durma demiş. En yakın ve onun gibi milliyetçi arkadaşı sen izin ver yüzüklerini brn takacağım deyince geldi italyan tanıştı babamla. Geçen ay evlendiler. Artık seviyor damadını. Ara sıra laf ediyor gitti İtalyan buldu Türkiye'de adam kalmamış gibi diye ama o kadar. Bu arada ablam 38 yaşında. Bunu niyeniye anlattım? Babalar çok sert ve geri kafalı olabiliyor bazen. Çevresinin arkadaşlarının sözlerini çok önemsiyorlar. Babanızın arkadaşlarıyla konuşun durumu anlatın. Onlardan destek almaya çalışın. Belki o zaman yumuşar o da. İyi haberlerinizi bekliyorum.

zorluklarla büyümüş biri, agir islerde calismis cocuklugundan beri, bu yuzden olgun, su an yasina göre yuksek bir mevkide calisiyor.Ben ise çok cocuksuyum yasimi da göstermiyorum kimsr 29olduguma inanmiyor. O da yasindan büyük gosteriyor yani kimliklere bakilmadigi surece ne fiziken ne de kafa yapisi/olgunluk yonunden hic bi problem yok ama ailem ikna olmuyor. Babam onunla oturup bi konuşmadı bile. Direk kafadan olmaz dedi kesip atti nuh diyor peygamber demiyor

inanamıyorum. ben 29 yaşındayım ve yaşımdan küçük gösteriyorum. hoşlandığım bir çocuk var 23 yaşındaymış ! (yaşından büyük gösteriyor) konunu görünce bakayım dedim. senin ailen karşıymış. benim yalnız annem var .ona bugün çaktırmadan sordum. "yaş sorun değil" dedi. ama mesela şöyle de olabilir. diyelim ki oldu. çocuğun ailesi karşı çıkabilir. "ne işin var 29-30 yaşında kadınla?" diye. yani zor iş. hani 30 lu, 40 lı yaşlardayken 5 yaş olsa ,o kadar farketmez de, 20 li yaşalrdayken ediyor işte..
ben yine de size iyi şans diliyorum...

Zamana birakin. Babanizin hakli olabilir. Bir arkadasim var. Kendisinden 6 yas kucuk biriyle evliydi. Cok cok mutlulardi. Cocuk pesinde pervaneydi. Nerdeyse arkadasimin agzinin icine dusecekti. Yas hic problem degildi onlar icin. Ancak cocuklari olduktan sonra sorunlar basladi. Kadinlar biraz daha cabuk yipraniyor. Esi kendi yasinda biriyle aldatti. 10 yil sonra bosandilar ve eski esi o kisiyle evlendi. Bu hep boyle olacak diye bir sey yok biliyorum, zamana birakin.

kuzum benim, erkekler 20 li yaşlarda daha ateşli, hırslı, aşık, deli dolu olabiliyor. Bu biraz da sanırım yeterli olgunluğa ulaşmamış olmalarından kaynaklı. Sonra o gözünde büyüttüğün, aşkının yaşını aştığını düşündüğün, sana 'benim ol yeter' diyen adamın yıpranışını, eğilişini ve yıkılışını izliyorsun sorunlar karşısında. Senin çabanı bile görmeyecek seviyeye geliyor. Sen artık konuşmaktan, uğraşmaktan, hatta karşısında nazlanıp ağlamaktan bile vazgeçiyorsun. Evine, kabuğuna, iç dünyana, kendine dönüp derin bir offff çekiyor ve eski zamanları hatırlayıp o mutluluğu yanına kar sayıyorsun suskun ve sessiz. Yaşının büyüklüğüne rağmen, insanlar üzerindeki acizliğini kabul edip sadece değişimine şaşırıp kabulleniveriyorsun. Mecburen.... Çok seviyorum diyorsan zaman ver kendine de ona da. Daha çok zaman ver. Erkekler kadınlar gibi erkek büyümüyorlar.

Bir erkeğin evlenmesi için 24 yaş çok genç bir yaş evlilik olursa 5 sene sonra da pismanlik cümleleri sıralayabilir.Bence baban dan önce sen bunları düşün hiç bir şey bugün gibi kalmayacak iyi hesap et yoksa zararı buyuk Olabilir .Erkekler 30 gibi evlensin yoksa genç evlendim diye diye dert yakınıyor .

Ilk olarak kiz kardesime soylemistim boyle biri var ama cok kucuk diye olmaz diyorum demistim kardesim ise yasin problem olmayacagini, onemsiz bi sey oldugunu ve benim bos yere kafaya taktigimi soylemisti.
sonra anneme söylemiştim. O da, yas problem degil sevgi ve ask oldugu surece her sey asilir yas akla bile gelmez demisti.

en son babama söylediğimde öyle bir sinirlendi ki sanki edepizlik yapmisim gibi demedigini birkmadi. Annem ve kizkardesimi de doldurdu. Herkesi bana karsi cikartti.

Erkek arkadasimin bundan yillar once de bi iliskisi olmus kiz ondan 4 yas buyukmus ve evlilik arefesinde kizin yalan soylemesinden dolayi ayrilmislar. Daha 20 yasindaymis o zaman. Iki ailede de bi sorun yapan olmamis yas farkını. Ama ikinci defa kendinen buyuk bi kadini ailesine getirirse yine kabul ederler mi bilmiyorum. O bisey demiyo bana ama bence onun ailesi de sorun cikaracak...

Keşke hemen yaşfarkını ailene aktarmasaydın canım, önce tanışsaydılar, her ne olursa olsun sakin cayma aşkının arkasında dur, babana tanışmasına ikna et

Benim kardeşim evlendi gayette mutlular bir kızları oldu annemde karşı çıkmıştı babamda şimdi ikiside gelinlerine toz kondurmuyorlar çok seviyorlar seviyorsan savaş bu arada annemi ben ikna ettim görümce olarAk gayet tatlı cadıyım

X