Bebek İkinci El Beşik - fiyati siz belirleyin + telsiz

oz80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
245
33
Arkadaslar ogluma araba yatak aldigim icin bu besigi elden cikarmak istiyorum. Bebekken 1 ay ya kullandik ya kullanmadik hep park yatakta yatti. İlk gunku gibi tertemiz hicbir deformasyonu yok 2 takim da uyku setim var biri mavi biri turuncu.. bir de telsizim var chicco marka onu 45e birakiyorum besigi de dedigim gibi siz ne kadar verirseniz ama 150 ama 200 sizin inisiyatifinize ve butcenize bagli.. odada fazlalik yapiyor su an cocugum odasi ferahlasin diye ugrasiyorum.. yeter ki alicisi ciksin hemen söküp gonderime hazir..

Eklentiler

• tmp_24025-20150317_073506451235120.jpg
    tmp_24025-20150317_073506451235120.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 207
  • tmp_24025-20150315_1240581233136786.jpg
    tmp_24025-20150315_1240581233136786.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 195
Arkadaslar ogluma araba yatak aldigim icin bu besigi elden cikarmak istiyorum. Bebekken 1 ay ya kullandik ya kullanmadik hep park yatakta yatti. İlk gunku gibi tertemiz hicbir deformasyonu yok 2 takim da uyku setim var biri mavi biri turuncu.. bir de telsizim var chicco marka onu 45e birakiyorum besigi de dedigim gibi siz ne kadar verirseniz ama 150 ama 200 sizin inisiyatifinize ve butcenize bagli.. odada fazlalik yapiyor su an cocugum odasi ferahlasin diye ugrasiyorum.. yeter ki alicisi ciksin hemen söküp gonderime hazir..

Telsizde bir problem yok degilmi disarida kac metre cekiyor

??

Acik alanda 150 metre cnm..
Kullanma talimati da yaninda onu da gonderirim.. hayir hicbir problemi yok.. ne bir cizik ne bir kirik ilk gunku gibi sapasaglam..

Acik alanda 150 metre cnm..
Kullanma talimati da yaninda onu da gonderirim.. hayir hicbir problemi yok.. ne bir cizik ne bir kirik ilk gunku gibi sapasaglam..
Anladim :KK66: en son fiyat bumudur acaba bende hazirlik durumundayim malum sizde bilirsiniz maliyetleri :)

Canim chicco marka kalitedir. Ben cocuguma biberonundan tirnak makasina gogus pedine varana kadar hep chiccoyu tercih ettim. 120 liraya almistim 5 yil once. 50 lira olarak dusundum ama kargo karsi tarafa ait bu yuzden 5 lira dustum canim. Istersen arastir baska sitelerde bu urunu 70den asagi bulamazsin.

Kesin alici misin dusunuyor musun yani bu aksamdan anlasirsak konuyu kapatabilirim canim telsiz icin senden hbr bekliyorum.

Besigin icindeki yataga para istemiyorum ayrica. Besigi alana yatagini hediye edecegim arkadaslar. Mavili uyku setine 50 tl diyorum ayrica turuncu bir takim daha var yastik ve nevresimiyle onu da hediye ediyorum.

Telsizi ben aliyorum parasini yatiracagim suan :KK66:

X