Beşik

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar bu beşiği IKEA da gördüm çok hoşuma gitti fakat sabit sallanmıyo
Siz nasıl beşik tavsiye edersinzi sabit mi sallanan cinsten mi_?

Eklentiler

• beşik4.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 552
de_niz .!.:
Sallanan modeller tabi ki var tatlım ama ıkea da tüm beşikler sallanmayan modelden tavsiye eder misiniz die sordum.
Ben anlatamadim sanirim.sallanan tavsiye ederim.illa boyla tahta istiyorsaniz bask yerlerde bunlarin sallanani var biraz farkli tabi.cok begendiysenizde bunu alin tatlim

Sallanması iyi bir şey mi bilemedim ben hep sabit tip düşündüm. Bebeği sallanmaya alıştırmak kendine eziyet gibi geliyor bana. Sonra hep sallanmak isteyecek değil mi?

Bence de canım ben ıkea a baktım bu sabit beşiklere. Hem fiyatı uygun hem modellerine bayıldım. ıkea ürünleri isveç malıymış ve orada çocuk sallama die birşey olmadığından tüm beşik ürünleri sabitmiş. Yani çocuğu nası alıştırırsan

Bende cilek mobilyadan aldim besik ve dolap.. cilek mobilyada avrupa standartlarinda uretim yaptigi icin sallanan yapmiyor.. cocuk sagligi acisindan,, yani sallananlarda cocuk ayaga kalktiginda dusme tehlikesi oluyormus.. benim aldigim besik bu, boyuda cok uzun degil 1,60 cm..

Eklentiler

• Baby-Cotton-2.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 507
......................................................

Son düzenleme:

hmmmm çok hoş ve kibar bi beşik güle güle kullanın tatlımmmm

Bende kizim alti aylik ve ben bi kere bile sallamadim.park yatak kullaniyorum ve onun kenarina takili muzikli titresimli bi oyuncak var karnini doyurup koyuyorum besigine titresimi aciyorum kendisi uyuyor..park yatak dusunun derim kizlar ben bunu kullaniyorum. .

Eklentiler

• Baby-Hope-BH-1030-Cuppola-Oyun-Parki-195770.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 222
Bende sabit alacağım canım. Sonuçta bebeklere sallanmayi biz öğreniyoruz hiç sallanmamıs bir bebek sallanmak istemez.

Bende ikeadan hensvik serisinin elbise dolabı ve beşiğini aldım ... Sadece alt açma dolabını almadım . bebişim büyüyünce hareketlenecek o yuzden çok fazla kullanamayacağımı düşündüm , Birde dolap şeklinde değil alt kısmı o yüzden çok beğenmedim . ayrıca ikeadan 4 çekmeceli geniş bir berjer aldım kulplarını değiştirdim oda rengine uygun lila çiçekli kulplar taktık bebiş berjeri oldu . Odamıza bembeyaz mobilyalar çok da güzel oldu :)

Ben sadece beşik aldım 5-6 ay kendi odamızda kurulu kalıcak. Daha sonra da odasını ayırırız

merhaba bu beşiği ne kadara aldın acaba, hayırlı uğurlu olsun bu arada bebişin mutlulukla büyüsün içinde

merhaba bu beşiği ne kadara aldın acaba, hayırlı uğurlu olsun bu arada bebişin mutlulukla büyüsün içinde
beşikle dolabını 2200 tl'ye almıştık... beşiğin tek fiyatı 1400 tl... internet sitesinde de var fiyatları... benimkisinin modeli "baby cotton" diye geçiyor..

Kızlar ben sanırım sabit beşik alıcam
hem odasına aldım büyüyen beşik hemde sepet beşik aldım y.odam için ikisinide sallantısız aldım cnm neye alıştırırsan ona alışıyor.. kızım var onuda sallamadan büyüttüm. bebekken kucağımda uyuyordu yaşından sonra yatağına yatırınca uyuyordu.. tecrübeyle sabit neye alıştırırsan öyle gider.. susmuyor diye sallamanın anlamı yok öylede susmuyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…