BES'ten Çıkmak ve Altın Almak

Al sat işlerini sevmiyorum ben, birikim seçenek seçenek. Herkes kendine uyanı seçiyor. Bes yanında fiziki altın da biriktiriyorum zaten param oldukça

Nasıl nerden gırdınız altın fonuna?
Çalıştığım okula bes danışmanı gelmişti, onun aracılığıyla üye oldum. Altın, döviz, hisse fon seçenekleri var, ben yüzde yüz altın fonu tercih ettim. Bankalarda da üyelik olabiliyor

gram olarak hangi bankadan kullanıyorsunuz, ben Akbank tan veremedim, tl vermek gerekiyormuş?

gram olarak hangi bankadan kullanıyorsunuz, ben Akbank tan veremedim, tl vermek gerekiyormuş?
Merhaba,
Ben garanti bankasından alıyorum.
Yatırımlar kısmından, aylık talimat verdim.
Her ay 5 gr giriş yaptım otomatik çekiyor hesabımdan...

Konunun hortlaması çok iyi oldu, çıkış işlemlerimi gerçekleştirdim Param hesabıma 12 kasım gibi yatacakmış inşallah
Aslında ödemenizi sembolik minimum bir rakama indirip (örneğin 500 tl) sürenin işlemesini bekleyip, 10 yıl sonunda toplu ödeme yapıp devlet katkısından yararlansanız da olurdu. Hayırlı olsun hakkınızda

Aslında ödemenizi sembolik minimum bir rakama indirip (örneğin 500 tl) sürenin işlemesini bekleyip, 10 yıl sonunda toplu ödeme yapıp devlet katkısından yararlansanız da olurdu. Hayırlı olsun hakkınızda
Zaten 600 lira ödüyordum altın daha avantajlı göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…