• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BES'ten Çıkmak ve Altın Almak

Ben de Bes'in öyle bir fonksiyonu olmayacağını düşündüğüm için diyorum
Altın birikimi yapanlar için bazen al sat fırsatı verir çok cazip onu değerlendirmek açısından da altın birikimi avantajlı
Al sat işlerini sevmiyorum ben, birikim seçenek seçenek. Herkes kendine uyanı seçiyor. Bes yanında fiziki altın da biriktiriyorum zaten param oldukça

Nasıl nerden gırdınız altın fonuna?
Çalıştığım okula bes danışmanı gelmişti, onun aracılığıyla üye oldum. Altın, döviz, hisse fon seçenekleri var, ben yüzde yüz altın fonu tercih ettim. Bankalarda da üyelik olabiliyor

Benim de bireysel emekliliğimin 4. yılı bu yıl.
Şuan 27 yaşındayım, 23'te başlamışım.
33 olur olmaz bozup bir daha da bu tarz yatırımlara girmeyeceğim,
Hesaplayınca şimdiye kadar o miktarlarla altın alsaydım çok daha fazlasını kazanmıştım.
Eğer düzenli olarak yatırım yapmakta zorlanıyorsanız, kredi kartından altın alma talimatı verebilirsiniz, bes gibi haberiniz olmadan birikir.
Her ay 1 gr fazla geliyorsa aylık 0,1 gram olarak talimat girersiniz, her ay o para da hesabınızdan kesilir.
Ne ödediğinizi bile anlamadan altın biriktirmiş olursunuz.
gram olarak hangi bankadan kullanıyorsunuz, ben Akbank tan veremedim, tl vermek gerekiyormuş?

gram olarak hangi bankadan kullanıyorsunuz, ben Akbank tan veremedim, tl vermek gerekiyormuş?
Merhaba,
Ben garanti bankasından alıyorum.
Yatırımlar kısmından, aylık talimat verdim.
Her ay 5 gr giriş yaptım otomatik çekiyor hesabımdan...

Konunun hortlaması çok iyi oldu, çıkış işlemlerimi gerçekleştirdim 😁😁 Param hesabıma 12 kasım gibi yatacakmış inşallah
Aslında ödemenizi sembolik minimum bir rakama indirip (örneğin 500 tl) sürenin işlemesini bekleyip, 10 yıl sonunda toplu ödeme yapıp devlet katkısından yararlansanız da olurdu. Hayırlı olsun hakkınızda

Aslında ödemenizi sembolik minimum bir rakama indirip (örneğin 500 tl) sürenin işlemesini bekleyip, 10 yıl sonunda toplu ödeme yapıp devlet katkısından yararlansanız da olurdu. Hayırlı olsun hakkınızda
Zaten 600 lira ödüyordum 😁 altın daha avantajlı göründü😊

Back
X