Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta 42.7 ??? Reglime 6 gün var kızlar acilll sizcee???
Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz
Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz
2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır
2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır
Normal tabiki ben adet gününe 7 gün kala kanda öğrendim sonuç da 55,60 küsürdü Allah izin verirse doğumuma üç ay kaldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah