Beta 42.7 ??? Reglime 6 gün var kızlar acilll sizcee???

heyyo12123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
10
1
1
28
Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz

Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz
şuan hamilesiniz. 2 günde 1 kan verip artışına bakın artış oranlarını hesaplayıp 1500-3000 olduğubda randevu alabilirsiniz

2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır

2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır
Folik asit içiyorum başlamıştım aslında ama yani suan 6 gün olmasına rağmen iyi bi değermi? Eşime ve aileme söyleyeceğim çünkü

Folik asit içiyorum başlamıştım aslında ama yani suan 6 gün olmasına rağmen iyi bi değermi? Eşime ve aileme söyleyeceğim çünkü
Normal tabiki ben adet gününe 7 gün kala kanda öğrendim sonuç da 55,60 küsürdü Allah izin verirse doğumuma üç ay kaldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…