• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 42.7 ??? Reglime 6 gün var kızlar acilll sizcee???

heyyo12123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
10
1
1
28
Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz

Kızlar reglime 6 gün var bugün karın ağrısı şikayetiyle gittim doktora galiba zehirlendim sandım ve beta aldılar 42.7 çıktı.?? Deneyimli hanımlar yorumlarmısınuz
şuan hamilesiniz. 2 günde 1 kan verip artışına bakın artış oranlarını hesaplayıp 1500-3000 olduğubda randevu alabilirsiniz

2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır

2 günde bir artışınızı kontrol edip aynı zamanda kadın doğuma yada sağlık ocağına gitmelisiniz tahlilleriniz yapılır vitamin desteği folik asit başlanır
Folik asit içiyorum başlamıştım aslında ama yani suan 6 gün olmasına rağmen iyi bi değermi? Eşime ve aileme söyleyeceğim çünkü 🥺

Folik asit içiyorum başlamıştım aslında ama yani suan 6 gün olmasına rağmen iyi bi değermi? Eşime ve aileme söyleyeceğim çünkü 🥺
Normal tabiki ben adet gününe 7 gün kala kanda öğrendim sonuç da 55,60 küsürdü Allah izin verirse doğumuma üç ay kaldı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Back
X