Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gayet güzel artmış neden evhamlandınız ki? 2 günde 2 katından fazla artmış. Sata göre ortalama 5 buçuk haftalıkken ve ortalama 3000 değer üstünde keseyi görmeye gidebilirsiniz. Keseyi gördükten sonra da hcg bakmanıza gerek yok. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Gayet güzel artmış neden evhamlandınız ki? 2 günde 2 katından fazla artmış. Sata göre ortalama 5 buçuk haftalıkken ve ortalama 3000 değer üstünde keseyi görmeye gidebilirsiniz. Keseyi gördükten sonra da hcg bakmanıza gerek yok. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Tesekkur ederim sagolun ya iki kati artmasi gerekiyormus gibi algi olusmus bende birde burda bazi konularda cok artista dis gebelik filan tarzinda yorumlar okumustun ondan endise ettim daha oncesindede kimsayal gebelik gecirmistim suan hala tam anlamiyla sevinemedim gebeligime
Tesekkur ederim sagolun ya iki kati artmasi gerekiyormus gibi algi olusmus bende birde burda bazi konularda cok artista dis gebelik filan tarzinda yorumlar okumustun ondan endise ettim daha oncesindede kimsayal gebelik gecirmistim suan hala tam anlamiyla sevinemedim gebeligime
Rica ederim bahsettiğiniz dış gebelik artışı bi anda 1000 2000 gibi değerlerin artması sonucu oluyor genelde sizin artışınız sağlıklı. Ayrıca bende 4 kez kimyasal geçirdim genelde kimyasal gebelikte max 100 gibi değerlere çıkıp sonradan düşmeye başlıyor sizinkisi gibi düzenli artmıyor. Çok endişe ettiyseniz 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip bakın ama ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Evet dogru soyluyorsunuz ilk gebelik olcak nasip olursa icimi rahatlattiniz tesekkur ederim kadin doguma gitmistim bugunki tahlilide o istemisti iki gun sonra icinde randevum var yine vericem vala rahatladim allah razi olsun