• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta artisima bi baktmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cicekleracsin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
38
9
1
31
Kizlar sat 28 ekim 27 kasimda beta hcg 49,5 cikti bugun 29 kasimda tekrar baktirdim 211 cikmis bu artis normal mi yoksa ben mi evham yapiyorum

Kizlar sat 28 ekim 27 kasimda beta hcg 49,5 cikti bugun 29 kasimda tekrar baktirdim 211 cikmis bu artis normal mi yoksa ben mi evham yapiyorum
Gayet güzel artmış neden evhamlandınız ki? 2 günde 2 katından fazla artmış. Sata göre ortalama 5 buçuk haftalıkken ve ortalama 3000 değer üstünde keseyi görmeye gidebilirsiniz. Keseyi gördükten sonra da hcg bakmanıza gerek yok. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Gayet güzel artmış neden evhamlandınız ki? 2 günde 2 katından fazla artmış. Sata göre ortalama 5 buçuk haftalıkken ve ortalama 3000 değer üstünde keseyi görmeye gidebilirsiniz. Keseyi gördükten sonra da hcg bakmanıza gerek yok. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Tesekkur ederim sagolun ya iki kati artmasi gerekiyormus gibi algi olusmus bende birde burda bazi konularda cok artista dis gebelik filan tarzinda yorumlar okumustun ondan endise ettim daha oncesindede kimsayal gebelik gecirmistim suan hala tam anlamiyla sevinemedim gebeligime

Tesekkur ederim sagolun ya iki kati artmasi gerekiyormus gibi algi olusmus bende birde burda bazi konularda cok artista dis gebelik filan tarzinda yorumlar okumustun ondan endise ettim daha oncesindede kimsayal gebelik gecirmistim suan hala tam anlamiyla sevinemedim gebeligime
Rica ederim bahsettiğiniz dış gebelik artışı bi anda 1000 2000 gibi değerlerin artması sonucu oluyor genelde sizin artışınız sağlıklı. Ayrıca bende 4 kez kimyasal geçirdim genelde kimyasal gebelikte max 100 gibi değerlere çıkıp sonradan düşmeye başlıyor sizinkisi gibi düzenli artmıyor. Çok endişe ettiyseniz 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verip bakın ama ben sağlıklı olduğunu düşünüyorum ☺️

Bu arada stres yapmayın stres bebeği en çok etkileyen şey aldığınız güzel haberin tadını çıkarın ❤️

Back
X