beta degerleri ocak 2016 anneleri burayaa:))

ruzgargulu07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
27
12
43
Beta değerleri 2016 ocak anneleri lütfen son adet tarihi ve beta bçg değerlerini paylasirmisiniz bebegimizin sağlık kontrolünü denetliyelim bilgilenelim normal ve anormal durumlarda bilgi sahibi olalım :emir_bebek:

Geç dollenenlerin ki az sayıdan erken dollenmedede yüksek sayı cikicaktir :)
20 nisanda 298 beta
Bugün yaptirdim 786 çıktı

Evet

cnm normal adetten 1 hafta önce kanda çıkmış erken döllenme olmuş ben adetten 3 gün önce kanda yaptırdım 1 çıkmıştı adetten 2 gün sonra yaptrdim 289 çıktı geç döllenmiş
adetim 25 günde oluyor bazen 23 bazen 24 günde oluyor tam 25. gün yaptırdım betahcg 76. 38 çıktı sonrada 20 mayısta 2066

Arkadaşlar yardım :) Sat 12 Nisan. 5. tüp bebek denememizde 5. gün embriyosuyla hamile kaldım çok şükür :) :nazar::nazar::nazar: 4 Mayıs tarihinde transferim oldu. Bugün yaptırdığım beta hcg sonucum 13.374. Yani transferden 19 gün sonra. Doktorum 28 Mayıs'ta ultrasona çağırdı. Sizce ben tam olarak kaç haftalık hamileyim ? :anneadayı::nazar:

kızlar ben de sizler gibi ocak annesi olacağım inşallah.. bu benim ilk bebeğim olacak ve çok heyecanlıyım. 6 haftalıkken kalbini dinledik ve bir sonraki kontrolü iple çekiyorum. hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah

X