Kızlar beta hcg 28 Kasımda (adete 5 gün kala yumurtlamadan 10 gün sonra) 6.5 çıktı. 29 Kasımda 24.5 olmuştu. Yarın tekrar test vereceğim ama bu akşam evde yaptığım idrar testinin dünkü testime göre silik olduğunu gördüm. Seyrek idrarla falan da yapmadım. İki gündür aynı idrarla lh ovülasyon testi de yapıyorum o düne göre daha da koyulaşmış mesela. Kesin düşmüş müdür değer? Üstteki dünkü alttaki bugünkü
Kızlar beta hcg 28 Kasımda (adete 5 gün kala yumurtlamadan 10 gün sonra) 6.5 çıktı. 29 Kasımda 24.5 olmuştu. Yarın tekrar test vereceğim ama bu akşam evde yaptığım idrar testinin dünkü testime göre silik olduğunu gördüm. Seyrek idrarla falan da yapmadım. İki gündür aynı idrarla lh ovülasyon testi de yapıyorum o düne göre daha da koyulaşmış mesela. Kesin düşmüş müdür değer? Üstteki dünkü alttaki bugünküEki Görüntüle 3680249
Lh testin koyulaşmış görünüyor. Diğer test markadan kaynaklıda olabilir kuruduğu için daha koyuda olabilir. Testlerin hcg seviyesi farklı olabilir. İdrar testi yapıp kendinizi strese sokmayın bence kan testinde çıkmış zaten 2 günde bir artışa bakılır kese görününce zaten onada gerek kalmaz içinizi ferah tutun sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah