beta düşüklüğü gebelik Vs Vs

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
Mrb bayanlar herkese selam olsun...inşallah bir bilgi yada fikriniz vardır umarım basınızdan geçmemiştir ama benim gibi olan varsa cvb yazarsa sevinirim..konum cok cok uzun baska yerde konu acmıstım.kısacası hamileyim ya 6haftalık yada 7..ilk günüm gecınce dr gittik kese alttan göründü dr üç dört haftalık dedi...beta hcg 809 cıktı..progesteron degeri 11 küsür...bir snra ki hafta kese karnımdan göründü beta 8000 küsür cıktı..progesteron ise 13.48 dr biraz düşük dedi iğne ve hap yazdı...tabi bu arada baska dr gittim meraktan oda direkt boş gebelik kürtaj olman lazım içinde bişey var ama bebek deil ölmüş bu Vs Vs hiç ümit yk dedi..görüntüyü bende gördüm ne olduğu belli deil..neyse bugun asıl druma gttım baktık kesede yolk sac olusmus tepede güneş gbi duruyor tabiri caizse..tabi mutlu oldum..şimdilik cok iyi haftaya inşallah kalp atışı duyarız dedi..Oda kan testi yaptı ama sonuc progesteron 9.beta hcg 9000 küsür cıkmıs..tlfnda deger cok düşük eger Labaratuar yanılmadıysa ölü bebek dedi.üzülüyorum tabi..birşeyler yazarsanız sevinirim..beta degeri bir hafta içinde 8000 den 9000 e ancak cıkmıs