beta hcg 1.3

aslan92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
12
2
56
BETA HCG 1.3 CIKDI BANA MENOPOZ TEŞHİSİ KOYDULAR BETA HCG NEDEN 1.3 CIKDIKİ HAMİLE OLMA OLASILIGIM VARMI

Beta hamilelik hormonu sende çok azda olsa vucudunuzda hamilelik hormonu var diyorum söylediğiminde arkasındayım cnm.

Beta hcg hormonunun hamilelik dışında hangi sabeplerle salgılanacağını burdan pek kimsenin bileceğini sanmıyorum. Siz bence mutlaka bir doktora başvurmalısınız.

adet tarihine yaklaşma döneminde zaten birazda olsa yükseliyor b.hcg.bu yüzden tarihin geçmesi gerek.1.3 çok düşük bencede.hayırlısı

yani benim adetten bir gün önce 1.96 çıktı, bende de yok denilebilirdi, 6 gün geçti şimdi 987. sizin adetiniz kaç gün geçti de bu test çıktı?

malzsef hamile degilsin canim arkadaslarinda soyledigi gibi 5 ve alti hamile denilmiyor bide adetten 10 gun sonra bu kadar dusuk olamaz.menepoz diye doktormu dedi doktora gittiysen hamile olsan anlarlardi canm

kac yasindasin normal menopoz doneminmi erken menopozmu bende bi ara adet sorunun yasadimda ondan soruyorum

menopoz donemi girmissiniz demekki.hic cocugunuz yokmu yada bi tane dahami olsun istediniz.biz kadinlarin malesef yas dezavantajimiz erkek her yasta ayni bizler belli yastan sonra bebek sahibi olamiyoruz.hakkinizda hayirlisi olur insallah

X