Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah :)İkizdir :)
ikizdir belkiMerhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.
Inşallah :)Cogul buyuk ihtimalle. Hayirlisi insallah ☺
Sizin durum ne oldu ikizimiMerhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.
Valla ya yanlışlık var ,ya çoğul gebelik ya mol gebelik....Doktora gidin kısa süre içinde...kılar bana yardım eder mısınız daha dr a gidip muayene olamadım bır gun arayla kan değerim 1364 bir gün sonra 68380 bu ne acaba çok korkuyorum
Valla ya yanlışlık var ,ya çoğul gebelik ya mol gebelik....Doktora gidin kısa süre içinde...
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.