Beta hcg 41800

Mtbsafran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
5
0
1
40
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.

Inşallah güzel seyler olur bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama yinede korkuyorum teşekkür ederim yanıt verdiginiz için

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 5+5 haftalık hamileyim beta hcg degerim 41800 çıktı muayeneden önce doktorum değeri görünce şaşırdı sıkıntı var gibi konuştu. Ama sonra kese göründü dış gebelik yok dedi. Sizce neden bu kadar yüksek çıkmış olabilir.
ikizdir belki

Benim kizimda hep yuksekti mol gebelikten korkmustum fakat kese gorundugune gore sorun olmaz cogul gebelik olma ihtimalide var

Herhangi bir tedavi gordunuz mu, cogul gebelik olma ihtimali cok yüksek icinizi ferah tutun

Hayır herhangi bir tedavi görmedim. Insaallh iyi olur. Kötü düşünmek istemiyorum. Ama icimi rahatlattiniz hepiniz.

Sizin durum ne oldu ikizimi

kılar bana yardım eder mısınız daha dr a gidip muayene olamadım bır gun arayla kan değerim 1364 bir gün sonra 68380 bu ne acaba çok korkuyorum

kılar bana yardım eder mısınız daha dr a gidip muayene olamadım bır gun arayla kan değerim 1364 bir gün sonra 68380 bu ne acaba çok korkuyorum
Valla ya yanlışlık var ,ya çoğul gebelik ya mol gebelik....Doktora gidin kısa süre içinde...

neden bu kadar yuksek cikmisin cvbini vermedimi yani, sadece sasirmaklami kaldi doktorunuz yani?
en azindan su su sebepler olabilir demedimi?

kızlar mol gebelıkte kese görünüyor mu akşam gideceğim muayene olacağım ama cok streslıyım

Bana da çoğul gebelik gibi geldi. artık ikiz midir, üçüz müdür, dördüz müdür? bunu ilerleyen günlerde anlarsınız. Şimdiden tebrik ederim. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Back
X