evet canım normal benim altıncı haftada başladı.. ama inşallah senin çok yoğun olmaz benim çok fazla bulantım oluyoramiiinnn ALLAHIM NASIP ETSIN...ya benım bel ve kasık agrımdan başka hiç belırttım yok ılk randevum perşembe gunu ınş saglıkla gorebılırım...normal dıılmı daha bu haftdaa mıde bulantısı olmaması fln :)
pek çok yoktu kasık ve bel ağrım ama ara ara adet olacakmışım gibi sancı giriyordu bir müddet sonra tekrar geçiyordu..bebeğimizin kalp atışlarını 7.haftada duydum canım..beta hcg değeri 1500 ü geçince kese ultrasondan görünebiliyor.. kalp atışları da 7 veya 8 haftada duyulabiliyor canım..sende duyarsın inşallah canım evham yapıp kendini strese sokma :)bel ve kasık agrın varmıydı pekı ve bebeişin kalp sesını kaçıncı haftda duydun acaba ben perşembe gunu duyabılırmıyım :)
çok merak edıyorum ve çok heycanlıyım
Peki bu geç dollenmenın bır zararı var mı hamıliğime Yafa hamilemiyimgeç döllenme gibi gözüküyor
Inşallah canim Hayırlısı olur düşük yapacak dıye çok korkuyorum bnbi zararı yok tabiki bu değerlerine göre hamile gözüküyorsun. geç döllenmede bebeğin kaç haftalık olduğu son adet tarihine göre değilde bebeği ultrasonda gördüklerindeki ölçüme göre hesaplıyorlar genelde. değerlerin henüz çok düşük 1000 lere çıkınca anca kesesi gözükücek buda muhtemelen cumaya kadar gerçekleşir diye düşünüyorum.
kaç günün geçince değerin kaç çıktı canım... ben sana yardımcı olayımPeki bu geç dollenmenın bır zararı var mı hamıliğime Yafa hamilemiyim
canım benim hiç dert etme... ben adetim 2 gün geçince değerim 0.66 çıktı... baktım hala adet olmadım 2 gün sonra bi daha test yaptım 16.66 çıktı... derken değerlerim 0.66dan itibaren 18 günde 33.630 a çıktı... değerlerim çok çabuk arttı... İNŞAALLAH sendede öyle olur... bendede hep geç döllenme olmuştur ama MAŞAALLAH bebişim erkenden kendini gösterdi... kalp atışınıda duyduk... darısı senin başına canımBen bu ayın 27 adet olmam gerekirken olmadım ve 29. Da kanda Beta hcg bastırdım 25.98 derdi doktor dün tekrar yaptırdım 114.23 olmuş ama hala doktor hamılemıyım değilmişim net biley soylemıyor
Canim 2 gün geçit 25.98 oldu daha sonra 3 gün gecınce tekrar yaptırdım 114.23 oldukaç günün geçince değerin kaç çıktı canım... ben sana yardımcı olayım
Çok sevındım canim insan ister istemez kafasına takıyorkımyasal gebelik olabılır dıye korkuyorum aklıma kötü seyler gelıyorcanım benim hiç dert etme... ben adetim 2 gün geçince değerim 0.66 çıktı... baktım hala adet olmadım 2 gün sonra bi daha test yaptım 16.66 çıktı... derken değerlerim 0.66dan itibaren 18 günde 33.630 a çıktı... değerlerim çok çabuk arttı... İNŞAALLAH sendede öyle olur... bendede hep geç döllenme olmuştur ama MAŞAALLAH bebişim erkenden kendini gösterdi... kalp atışınıda duyduk... darısı senin başına canım
Rabbım herkese nasıl etsın ınsallah beynimde olur yarın baktırıcqm bana dua edın çevremdeki herkes çok isitıyorcanım benim hiç dert etme... ben adetim 2 gün geçince değerim 0.66 çıktı... baktım hala adet olmadım 2 gün sonra bi daha test yaptım 16.66 çıktı... derken değerlerim 0.66dan itibaren 18 günde 33.630 a çıktı... değerlerim çok çabuk arttı... İNŞAALLAH sendede öyle olur... bendede hep geç döllenme olmuştur ama MAŞAALLAH bebişim erkenden kendini gösterdi... kalp atışınıda duyduk... darısı senin başına canım
canım bende hep korkardım düşecek diye ve düşerdi... bu sefer korkmiycam dedim vede çok şükür korkmadım... Rabbimin izni keremiyle bebişim beni bırakmadı... hep seni mutlu edecek şeyler düşünmeye çalış...Çok sevındım canim insan ister istemez kafasına takıyorkımyasal gebelik olabılır dıye korkuyorum aklıma kötü seyler gelıyor
canım kese kan değerin 1500 e ulaştığında görünür..şuan görünememesi normal moralini bozma 3-4 güne görünür inşallah canım..Bende çok korkuyorum kızlar, ilk olacak eğer olursa, sat 03 ocak. 28 ocak adet günümdü, o gün 1.96 çıkmıştı, 2 gün sonra 290, 02 şuabatta da 987 çıktı, daha ne durumda bilmiyorum bugün doktora gititm kese yine görünmedi çok morlaim bozuluyor.
İnşallah ya, bu stresten gribimde iyileşmiyorcanım kese kan değerin 1500 e ulaştığında görünür..şuan görünememesi normal moralini bozma 3-4 güne görünür inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?