Değerlerin giderek yükselıyor bence iyi gibi canim insalh istendiğin gibi olur rabbım gönlüne göre versın ama bu bekleyiş çok zorBende çok korkuyorum kızlar, ilk olacak eğer olursa, sat 03 ocak. 28 ocak adet günümdü, o gün 1.96 çıkmıştı, 2 gün sonra 290, 02 şuabatta da 987 çıktı, daha ne durumda bilmiyorum bugün doktora gititm kese yine görünmedi çok morlaim bozuluyor.
Som canm dün tahlıl yaptırdım değerım 237 olmuş doktor hala şüpheli yaklaşıyor dış gebelık olabılır dıye açıkcası umudumu kaybetmeye başladımcanım benim hiç dert etme... ben adetim 2 gün geçince değerim 0.66 çıktı... baktım hala adet olmadım 2 gün sonra bi daha test yaptım 16.66 çıktı... derken değerlerim 0.66dan itibaren 18 günde 33.630 a çıktı... değerlerim çok çabuk arttı... İNŞAALLAH sendede öyle olur... bendede hep geç döllenme olmuştur ama MAŞAALLAH bebişim erkenden kendini gösterdi... kalp atışınıda duyduk... darısı senin başına canım
Canim çok sevındım darısı basıma diyeyim Ozaman insallah bızde görürüzBEN BUGUN GITTIM DOKTORUMUZA ALLAHIMA ŞUKUR KESEMIZI GORDUK :) AMA DAHA BEBİŞİMİZ ÇOK KUÇUK OLDUGU İÇİN GOREMEDIK ...5 HAFTALIKMIŞ DAHA AMA KESEMIZI GORDUK ...BOL SU VE YOGURT YENILECEK YEŞİLLKLERİ SİRKELI SUYLA YIKAMADAN SAKIN YEMEYIN KIZLAR AYNNI ŞEKILDE MEYVELERDE DÜŞÜGÜN EN BUYUK SEBEBI YEŞİLLİKLER ÜZERİNDEKI MIKROPLARMIŞ...BIR AVUÇ FINDIK CEVIZ BADEM YENILECEK KAN TAHLILERI VERDI FOLIK ASIT VERDI SADCE KAN TAHLILERINDEN SNRA TAKVIYE GEREKIRSE VERICEK...16NDA RANDEVU ALDIK OZAMANA INŞ KALP SESINI DUYARIZ DEDI...ALLAHIM HERKESE KISMET ETSIN BU HEYCAN ÇOK FARKLI KALBIM ÇIKICAKTI YERNDEN SANKI O KESEYI GORMEK BILE MUCİZE...İSTEYEN HERKESE KISMETLERINDE VARSA ALLHIN IZNIYLE HAYIRLISIYLA NASIP ETSINNNN İNŞŞ
Gözün aydın canım benim,Allah mutluluğunu daim etsin inşallah, keseyi, görmek bile çok güzel, ben de heyecanla bekliyorum görmeyi ama bizimkisi daha görünmedi nazlı çıktı:) fındık cevi zbadem hergün 6 tane yiyorum 3 öğleden önce 3 öğleden sonra iyi gidiyor içim bayılmıyor:)BEN BUGUN GITTIM DOKTORUMUZA ALLAHIMA ŞUKUR KESEMIZI GORDUK :) AMA DAHA BEBİŞİMİZ ÇOK KUÇUK OLDUGU İÇİN GOREMEDIK ...5 HAFTALIKMIŞ DAHA AMA KESEMIZI GORDUK ...BOL SU VE YOGURT YENILECEK YEŞİLLKLERİ SİRKELI SUYLA YIKAMADAN SAKIN YEMEYIN KIZLAR AYNNI ŞEKILDE MEYVELERDE DÜŞÜGÜN EN BUYUK SEBEBI YEŞİLLİKLER ÜZERİNDEKI MIKROPLARMIŞ...BIR AVUÇ FINDIK CEVIZ BADEM YENILECEK KAN TAHLILERI VERDI FOLIK ASIT VERDI SADCE KAN TAHLILERINDEN SNRA TAKVIYE GEREKIRSE VERICEK...16NDA RANDEVU ALDIK OZAMANA INŞ KALP SESINI DUYARIZ DEDI...ALLAHIM HERKESE KISMET ETSIN BU HEYCAN ÇOK FARKLI KALBIM ÇIKICAKTI YERNDEN SANKI O KESEYI GORMEK BILE MUCİZE...İSTEYEN HERKESE KISMETLERINDE VARSA ALLHIN IZNIYLE HAYIRLISIYLA NASIP ETSINNNN İNŞŞ
adetin kaç gün geçmişti canım senin?Som canm dün tahlıl yaptırdım değerım 237 olmuş doktor hala şüpheli yaklaşıyor dış gebelık olabılır dıye açıkcası umudumu kaybetmeye başladım
Canim normal 27 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 29 ocakta Beta yaptırdım 25.98 çıktı düşük olduğu için 2 Şubat'ta tekrar yaptım 114 çıktı dün yaptırdım 237 oldu ama daha düşük derdi doktoradetin kaç gün geçmişti canım senin?
güzel cnaım bence artmış yani dah anasıl olsun doktorlar hemen bizi umutsuzluğa kaptırıyorlar, benim dpokyorumd aöyle, kese yok bebek yok, hamile değilsin hop yallah deyip geliyorum yanından. Sen umudunu kaybetme.Canim normal 27 ocakta adet olmam gerekıyordu olmadım 29 ocakta Beta yaptırdım 25.98 çıktı düşük olduğu için 2 Şubat'ta tekrar yaptım 114 çıktı dün yaptırdım 237 oldu ama daha düşük derdi doktor
Canim doğru Haklısın ama insan üzülüyor pamuk yapıyor kafasına takıyorgüzel cnaım bence artmış yani dah anasıl olsun doktorlar hemen bizi umutsuzluğa kaptırıyorlar, benim dpokyorumd aöyle, kese yok bebek yok, hamile değilsin hop yallah deyip geliyorum yanından. Sen umudunu kaybetme.
BENIM ADETIMIN ILK GUNU 29 ARALIKTI ...TABI OCAK 29 DA OLMADIM 31.NDE GITTIM KAN TAHLILI YAPTIRDIM 997.2 ÇIKTI BUGUNDE AYIN 5 ANCA RANDEVU ALDIM GELDIM KESEYI GORDUK ...BAŞKA HIÇ TAHLIL YAPTIRMAMIŞTIM BEN YETERINCE YUKSEK DIYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ZATEN...ASLINDA ÇOK OKUYORUZ ÇOK BAKIYORUZ ÇOK KAFAMIZI KARIŞTIRIYORUZ GERILIYORUZ KORKUYORUZ STRES YAPIYORUZ...HİÇ TAKMAMAK LAZIM ASLINDA IYI DÜŞÜNELİM İYİ ŞEYLER OLSUNN HERKESIN VUCUDU HORMONLARI FARKLI ...VE FARKLI TEPKILER VERIYO SIKMA SENDE CANINI KESEN GORUNUCETIR SENINDE ERKEN GITMŞŞSIN SEN DOKTORA FLNGözün aydın canım benim,Allah mutluluğunu daim etsin inşallah, keseyi, görmek bile çok güzel, ben de heyecanla bekliyorum görmeyi ama bizimkisi daha görünmedi nazlı çıktı:) fındık cevi zbadem hergün 6 tane yiyorum 3 öğleden önce 3 öğleden sonra iyi gidiyor içim bayılmıyor:)
Senin sat kaçtı ve betan kaçtı da göründü cnaım kendimi ona göre hazırlayayım:)
İNŞŞŞŞÇ CANIMM BENDE 6 HAFTALIK DIYODUM BURDA DEMESINE GORE DAHA YENI 5 HAFTALIKMIŞ BURDAKI HESAPLAMALAR YANILTICI OLABILIYO TAKMAMAK LAZIM KAFAYACanim çok sevındım darısı basıma diyeyim Ozaman insallah bızde görürüz
Çok güzel bır duygudur canm :)) çok mutlu oldum en azından bırının daha yüzü GüldüİNŞŞŞŞÇ CANIMM BENDE 6 HAFTALIK DIYODUM BURDA DEMESINE GORE DAHA YENI 5 HAFTALIKMIŞ BURDAKI HESAPLAMALAR YANILTICI OLABILIYO TAKMAMAK LAZIM KAFAYA
Teşekkür ederim canm :)hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.sanada tadını çıkaracağın bi hamilelik dönemi dilerim...
HERALDE KALP ATIŞI DAHA SONRA 3 AYI GECIRMEK DERKEN GULEMICEZ HERALDE YINEDE İÇİMDE BI KORKU VAR TABI ...İNŞ SİZDE BIRANONCE SAGLIKLI BI ŞEKILDE GOREBILIRSINIZ KESEYIDE BEBIŞİDEÇok güzel bır duygudur canm :)) çok mutlu oldum en azından bırının daha yüzü Güldü
Insan ben yarın tekrar Beta Hcg baktıram bakalım artık git git yoruldum canm her yerımı deldik deşik etekler kan ala alaHERALDE KALP ATIŞI DAHA SONRA 3 AYI GECIRMEK DERKEN GULEMICEZ HERALDE YINEDE İÇİMDE BI KORKU VAR TABI ...İNŞ SİZDE BIRANONCE SAGLIKLI BI ŞEKILDE GOREBILIRSINIZ KESEYIDE BEBIŞİDE
gözün aydın canım..Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin.. çooooookkk sevindim..darısı keseyi görmeyi bekleyen tüm anne adaylarına inşallah..BEN BUGUN GITTIM DOKTORUMUZA ALLAHIMA ŞUKUR KESEMIZI GORDUK :) AMA DAHA BEBİŞİMİZ ÇOK KUÇUK OLDUGU İÇİN GOREMEDIK ...5 HAFTALIKMIŞ DAHA AMA KESEMIZI GORDUK ...BOL SU VE YOGURT YENILECEK YEŞİLLKLERİ SİRKELI SUYLA YIKAMADAN SAKIN YEMEYIN KIZLAR AYNNI ŞEKILDE MEYVELERDE DÜŞÜGÜN EN BUYUK SEBEBI YEŞİLLİKLER ÜZERİNDEKI MIKROPLARMIŞ...BIR AVUÇ FINDIK CEVIZ BADEM YENILECEK KAN TAHLILERI VERDI FOLIK ASIT VERDI SADCE KAN TAHLILERINDEN SNRA TAKVIYE GEREKIRSE VERICEK...16NDA RANDEVU ALDIK OZAMANA INŞ KALP SESINI DUYARIZ DEDI...ALLAHIM HERKESE KISMET ETSIN BU HEYCAN ÇOK FARKLI KALBIM ÇIKICAKTI YERNDEN SANKI O KESEYI GORMEK BILE MUCİZE...İSTEYEN HERKESE KISMETLERINDE VARSA ALLHIN IZNIYLE HAYIRLISIYLA NASIP ETSINNNN İNŞŞ
Sukurler olsunkiii benimde mucizem geliyoo Allahim dualrımı kabul etti 29 ocak olmam gerekiyordu bekle bekle yok artik gunluk ped kullaniyodum heran gelebilir diye..normal klasik regli agrilarim var cunku bel agrisi kasiklarda sanci goguslerde dolgunluk her ay olur bende...ofiste nerdeyse 2 lt su ictigim icin tuvalte gitmemde sudan kaynakliyo :) nyse 29 olmadi ertesi sabah hemen test aldim bebetime markasi baktim cift cizgi baya belirgin, tabi ben sook ellerim titriyo snra gittim baska marka bi test aldim onda ilk silik cikti ikinci cizgi bekledim bi 15 dkka baktim belli oluyo oda :) artik aksama kadar zaman gecmedi ofiste nyse ewe giderken 2 tane daha aldim dayanamadim birini yine yaltim bariz yine var cizgi dierini cmrtesi sabah erkenden yaptim ondada olunca kalk dedim esime gidiyoruz hastaneye garibim oda aptallasti nyse kani verdik ogln 3 te aldik vee sonuc 3 gun gecikmeyle 997.2 cikti cok sukur allahima benimde mucizem boylelikle kndini bana belli etti artik ben varim diye 3 gundur sigara agzima surmuyorum aptal gibiyim hala saskinim sadece kasiklarim ve belim cook agriyo gogusler dolgun o hep vardir bnde :)
canım hamişsin bence hayırlı olsun :) 5in üzeri değerler pozitif; adet tarihin geçmiş miydi? adet gününden önce ya da adet gününde daha düşük çıkar.Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım hep okuyordum yazdıklarınızı . 6 aylık Evliyim bugün kanda gebelik testi yaptırdım 64,83 çıktı. Sizce ne demek bu ? Çok merak ediyorum. Teşekkürler.
Canim suan hamile gözüküyorsun doktor değerlini takıp ederKızlar merhaba aranıza yeni katıldım hep okuyordum yazdıklarınızı . 6 aylık Evliyim bugün kanda gebelik testi yaptırdım 64,83 çıktı. Sizce ne demek bu ? Çok merak ediyorum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?