Beta Hcg 997.2 MUCIZEM GELIYO SUKURLER OLSUNN

canım hamişsin bence hayırlı olsun :) 5in üzeri değerler pozitif; adet tarihin geçmiş miydi? adet gününden önce ya da adet gününde daha düşük çıkar.
Teşekkür ederim inşallah öyleyimdir :) en son 5 Ocak ta adet olmuştum. Bugün test yaptırdım. Bu konuda da hiç bilgim yok sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum :) sevineyim mi şimdi ??

Teşekkür ederim inşallah öyleyimdir :) en son 5 Ocak ta adet olmuştum. Bugün test yaptırdım. Bu konuda da hiç bilgim yok sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum :) sevineyim mi şimdi ??
ben olsam sevinirdim, benim de son adet tarihim 6 ocak yarın kan vericem :)) ama temkinli olmakta fayda var, pazartesiyi bekle istersen tekrar kan ver doktorla görüş, her şey yolundaysa kesinleşir her şey zaten :) hayırlısı olsun

Desene aynı Duyguları yaşıyoruz şu an :) acaba adet tarihine yakın bu değer yüksek mi çıkar o yüzden mi 64,83 çıktı benim ?? Inşallah senin de her şey gönlüne göre olur her şey yarın

bu değer adet tarihine yakınken daha düşüktür canım, günler geçtikçe 300ler 500ler 1000leri bulur. seninki gayet normal aralıkta. her 48 saatte iki katına çıkar, 4 haftalık gebelik değerleri içinde seninki, dediğim gibi tekrar kan verdiğinde değerin katlanarak artmışsa her şey yolundadır :) bu arada çok sağol, inşallah, korunmadığım ilk ayımdı bu pek de ihtimal vermiyorum ama bakalım :))

Ben de korunmadığım ikinci ayım,herhalde en son adet tarihimden hemen sonra hamile kaldım şu an tamamen tahmin ediyorum çünkü heyecandan ölebilirim :) acaba çıkıp eczaneden test mi alsam :) bence hala adet olmadığına göre sen de hamilesin çünkü 1 ay olmuş hala regl olmamışsın.

idrar testine hiç girme bence, adet gecikmesinden önce ya da beklenen adet tarihinde öğrenenler istisna, çünkü bhcg kandan çok daha geç idrara geçiyor ve negatif çıkarsa yanıltıyor. en doğru sonuç 1 hafta gecikmeyle çıkarmış idrarda. en kesini kan yani :) tabi bence bu, insan o heyecanla ne yapsa şaşırır anlayabiliyorum benim regl döngüm 33 günde bir ondan çok heyecanlanmıyorum, bi de belirtilerim aynı regl belirtileri gibi şu an. göğüsler şişti kasık ağrım var vs. (gerçi hamilelikte de belirtiler aynı, of ne dert ne dert haha) ama dediğim gibi sen hamişsin şu an ve bir kaç gün sonra net hamilelik haberi bekliyoruum

Benim adet döngüm normalde max 18-20 gündür :/ bi de 10 gün önce falan çok az pembe kanamam olmuştu yüzden inanamıyorum hala. Ben en iyisi Pazartesi bir daha kan testi yaptırayım da o zaman eşime dostuma söyliyim :) bence yarın kan verdiğimde sen de hamiş olacaksın :)

aynen o zaman söyle herkeslere. döngüne göre pembe kanaman yerleşme kanamasıymış bence :)) valla hadi geçmiş olsun sen içini ferah tut olumlu sonucun ay inşallah bakalım, olmadı bi sonraki ay bakıcaz, yarın yazarım zaten

Sen baya bilgilisin bu konularda maşallah :) tamam canım güzel haberlerini bekliyorum :)

Som canm dün tahlıl yaptırdım değerım 237 olmuş doktor hala şüpheli yaklaşıyor dış gebelık olabılır dıye açıkcası umudumu kaybetmeye başladım
canım değerin yavaş artıyor ama yinede dert etme... daha önce hiç düşük yaptınmı... bu kaçıncı gebeliğin

Kizlar noolur bana yardimci olun kafam cok karışık adetime 6 gun kala dun gidip test yaptrdm beta hcg 24 cikti sizce bu deger normalmi? Yukselirmi lutfen cvp yazayazarsaniz cok sevinirim

canım daha 6 gun var adetının olmasına normal deger bı adetın gecsın 2 3 gun ondan sonra kan testı yaptır bence panık yapmana gerek yok

canım daha 6 gun var adetının olmasına normal deger bı adetın gecsın 2 3 gun ondan sonra kan testı yaptır bence panık yapmana gerek yok
Gercekten mi canim yaa bilmiyorum bazıları cok dusuk felqn diyo kafam cok karisti

DÜŞÜK OLUR TABIKIDE DAHA 6 GUNUN VAR BELKIDE HASTA OLUCAKSIN...İNŞ. TABI OLMASSINDA...HİÇ KORKMANA GEREK YOK BIRAZ SABRETMEN LAZIM 6 GUNUN GECSIN 2 GUN GECIKTEN SONRA YAPTIRIRSIN TAHLILINI:))) İÇİNİ RAHAT TUT GEÇ DÖLLENME OLURSADA GEC CIKAR ZATEN

kızlar sat 6 ocak, kan sonucumu aldım <1.20 negatif. göğüslerim acayip şiş ve sızlıyor kasık ağrım var sanırım adet olacağım, yumurtlamışım demek ki. yumurtlama döneminde 5 6 kez gün aşırı ilişkiye girmiştik ama olmamış, kazara nasıl hamile kalıyor bu insanlar ilginç valla :)) gerçi ilk aydan hamile kalma oranı yüzde 25 miş, daha yeniyiz önümüzdeki maçlara bakacağız.

Değerlerinde ben de bir sorun göremedim şimdilik gayet yaklaşık iki kat artarak gidiyor.Takma iyi düşün iyi olsun.

Hayirli olsun canim!! Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…