Beta Hcg 997.2 MUCIZEM GELIYO SUKURLER OLSUNN

rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım senınle aynı haftalardayız
benımde adetim gecikeli bugun 7.gun .
3.gunumde beta 155 5.gunde 424 7.gunde 1000 oldu 16sında keseyi görmek için gidicez inşlh :) aynı ağrılar bende de var
doktor muyanesinde sonra bizide bilgilendrmeyi unutma :)

yaa kizlar benim cok agrim oluyo ara ara bi tutuyo agrim belimin kasiklarimin agrisi..nnormal yerlesme agrilari diyolar ama

hamile olanlar gozununz aydi.ama benim bir sorum var niye bir cok kisi daha edet gunu gelmeden test falan yapiyor anlamiyorum cok yanlis sonra uzuluyorsunuz bos yere adet gun 1 hafta gectikten sonra yapilsa normal okuyunca sairiyorumda kusura bakmayin

Merhaba hanımlar bende hamile olduğumu 6 şubatta öğrendim çok bekledim 4 yıl tedavi sonucu aşılamaya hazırlık yaparken gelen bi gebelik:) henüz Dr uma yarin gidicem cuma günü kanda baktirdim ve Dr umu aradım 599.6 çıktı HCG değeri dusukmu ya en son adet başlangıcı 29 aralikti ve pko hastasiyim

canım adet düzensizliği olduğu için dert etme değerini... Rabbimin izniyle kat kat artacak değerin... sürekli güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsun

bnde

Son regl 29 aralık
6 şubat 599.6
9 şubat 1662 HCG değeri sizce nor.almi tecrübeli bayanlar
4 yıl ardından tedaviyle haplarla olan bi bebek merakimi hoş gorun

tebrikler. her iki güne bir 2 kat artması beklenen hcg dış gebelik tehdidinin de olmadığını gösterir. umarım bir sorunla karşılaşmazsın şimdilik herseyin yolunda :)

Son regl 29 aralık
6 şubat 599.6
9 şubat 1662 HCG değeri sizce nor.almi tecrübeli bayanlar
4 yıl ardından tedaviyle haplarla olan bi bebek merakimi hoş gorun
Canm bi gebelik görünüyor değersin pozitif insanla Öyledir bir doktora görün insalh istediğin gibi olur ve hamilesindirr

Dr a gorundum evet hamileyim ama tecrubeli annelere değerler nasıl sizce DİE fikir almak istedim

arkadslar bana yardımcı olun lutfen ben en son 18 ocakta hastalandım martın 6sı daha hastalandım 25 subatta doktora gıttım kan sonucum 0,5 cıktı ıdrar testlerım negatıf cıkıyor sol tarafımda agrı oluor arada bulantılarım oluyor. esımle en son 16 subatta beraber olduk benım gıbı olupta sonradan hamıle oldugunu ögrenen varmıdır???

Tatlım adet düzensizliğin falan yok dımı bence git bi kandan baktir tekrar inşallah hamilesindur hersey gönlünce olsyb

3gün gecikmeyle 997 mi ? maşallah ikiz falan olabilirmi ?
3 gün gecikmeyle 997 çıkması çok normal canım, benim 1 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıkınca hemen doktora gittim ve kan testi yaptırdım. 1 günlük gecikmeyle beta-hcg değerim 473 çıkmıştı. Üstelik beta-hcg hormonunun kandaki seviyesi her gün bir önceki güne göre 2 kat artar. yani 2. gün 800-900 arası olması beklenir.
Ayrıca tekil gebelik.

benim 1günlük gecikmede 145 3.gün 500 lerdeydi kendi hesabıma göre bu rakam bana tabi fazla geldi ama döllenmeylede alakası vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…