Teşekkür ederim canm ama DHA kendını o moda soramıyorum...Hayirli olsun canim!! Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eylesin insallah
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım senınle aynı haftalardayızÇOK SAGOLUNNN İNŞ DARISI BAŞINIZA :) EVET AGRIM VAR belım ve kasıklarım sankı reglı olucaksında bı agrı gelır ya kasıklarınıza o tarz bı agrı ...ınternetten okuyorum vucut bebek için duzenlemler yapıomuşagrılar bu sebebpten olur dıolar ama bakalım dokorumuz ne dıcek..perşembe gunu randevu hem ozaman kadar tahmınımce 5 haftalıgın sonuna gelmiş oluruz
canım adet düzensizliği olduğu için dert etme değerini... Rabbimin izniyle kat kat artacak değerin... sürekli güzel şeyler düşünki güzel şeyler olsunMerhaba hanımlar bende hamile olduğumu 6 şubatta öğrendim çok bekledim 4 yıl tedavi sonucu aşılamaya hazırlık yaparken gelen bi gebelik:) henüz Dr uma yarin gidicem cuma günü kanda baktirdim ve Dr umu aradım 599.6 çıktı HCG değeri dusukmu ya en son adet başlangıcı 29 aralikti ve pko hastasiyim
hamile olanlar gozununz aydi.ama benim bir sorum var niye bir cok kisi daha edet gunu gelmeden test falan yapiyor anlamiyorum cok yanlis sonra uzuluyorsunuz bos yere adet gun 1 hafta gectikten sonra yapilsa normal okuyunca sairiyorumda kusura bakmayin[/QU
bnde pek anlamiyorum aslinda 6 gun olupta yapan var ama heycan yapiyoruz heralde bi umitle beklenildigi icin...een iyisi tabikide beklemek :))
Canm bi gebelik görünüyor değersin pozitif insanla Öyledir bir doktora görün insalh istediğin gibi olur ve hamilesindirrSon regl 29 aralık
6 şubat 599.6
9 şubat 1662 HCG değeri sizce nor.almi tecrübeli bayanlar
4 yıl ardından tedaviyle haplarla olan bi bebek merakimi hoş gorun
Tatlım adet düzensizliğin falan yok dımı bence git bi kandan baktir tekrar inşallah hamilesindur hersey gönlünce olsybarkadslar bana yardımcı olun lutfen ben en son 18 ocakta hastalandım martın 6sı daha hastalandım 25 subatta doktora gıttım kan sonucum 0,5 cıktı ıdrar testlerım negatıf cıkıyor sol tarafımda agrı oluor arada bulantılarım oluyor. esımle en son 16 subatta beraber olduk benım gıbı olupta sonradan hamıle oldugunu ögrenen varmıdır???
Hayr yok sali gunu gdcmm umudumda yok 16gun gecikti ckmazmi hc bska bsy yktr umarmTatlım adet düzensizliğin falan yok dımı bence git bi kandan baktir tekrar inşallah hamilesindur hersey gönlünce olsyb
3 gün gecikmeyle 997 çıkması çok normal canım, benim 1 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıkınca hemen doktora gittim ve kan testi yaptırdım. 1 günlük gecikmeyle beta-hcg değerim 473 çıkmıştı. Üstelik beta-hcg hormonunun kandaki seviyesi her gün bir önceki güne göre 2 kat artar. yani 2. gün 800-900 arası olması beklenir.3gün gecikmeyle 997 mi ? maşallah ikiz falan olabilirmi ?
benim 1günlük gecikmede 145 3.gün 500 lerdeydi kendi hesabıma göre bu rakam bana tabi fazla geldi ama döllenmeylede alakası vardır3 gün gecikmeyle 997 çıkması çok normal canım, benim 1 gün gecikti test yaptım çift çizgi çıkınca hemen doktora gittim ve kan testi yaptırdım. 1 günlük gecikmeyle beta-hcg değerim 473 çıkmıştı. Üstelik beta-hcg hormonunun kandaki seviyesi her gün bir önceki güne göre 2 kat artar. yani 2. gün 800-900 arası olması beklenir.
Ayrıca tekil gebelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?