bendede sorun oldu yagli igne oldugu icin Dr soyledim karindan vurulani var daha iyi ona gectim istersen Dr sor bir derim Kalcam oyle bir sistiki igneden cok aci cektim simdi cok rahatim bilgin olsun saglikla kucagina al ins
Amin sağolasın ilk transfer acemiliğime denk geldi. Hemşirelere söyledim hep sıkıntılarımı ama tam anlaşamadık sanırım. Normal olduğunu söylediler bende dayanmaya çalıştım hep sonra öğrendim ki yanlış vurmuşlar iğneyi... Yağlı iğne ve kasa vuruluyor. Bu yüzden oldukça yavaş şekilde iğnenin uygulanması gerekirmiş. Benimkini hızlıca vurup geçiyorlardı bu sefer kütle halinde kasa uygulanmış oluyor ve o kütle dağılan kadar hareketlerimi kısıtlıyor... Bunu farkettiğimde transferin olumsuz sonucunu almıştım. İş işten geçmişti yani ama bu sefer tanıdık birine yaptırıyorum iğnelerimi... Sağolsun yavaş yavaş yapıyor... Fazla ağrım bile olmuyor... Her seferinde nasıl şükrediyorum... Allah iyi doktorlarla iyi hemşirelerle karşılaştırsın... Mutlu haberlerimize vesile olsunlar inşallah
Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum❤
4 kere çatlatma iğnesiyle denedik 2 kez tüp bebek hangi doktora gidersek gidelim sebep yok 5.güne kadar gelebilen sağlıklı a kalite embriyolar sağlıklı rahim güzel bir endometrium ama tutunma yok açıklama getiremem diyor doktor
Aynı ben... ortada sorun yok ama tutunma olmuyor doktorların da umut tacirliği yaptığını düşünmeye başladım. başarılı oldukları hastalarının reklamını yapıyorlar ama hiç yardımcı olamıyorlar. bizim gibi sebepsiz infertilitesi olanlar Dr. Güvenç Karlıkaya'yı iki kere düşünsün...