Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok erken böyle çıkması çok normal, ben de pazar günü transfet oldum, daha bugünlerde anca tutunur yavaş yavaş 10. Günde kana geçiyor diye biliyorumArkadaşlar bu benim 2.tüp bebek denemem ayın 13'de cumartesi transferim oldu iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugün kan testi yaptırdım özel Bi hastanede ve beta hcg 2 çıktı yani işin özü yine olmadı demi![]()
oda mutlaka kan olsun idrar testi asla yapma ve insallahhhh tutunur bebegin sanaÇok erken test yap.ak kendini strese sokmaktan başka bişey değil. Bende 2. Deneme yapicam bi kaç güne 8 den önce bisey yapmayı düşünmüyorum
Çok düşük değil 9. Gün için çok iyi bir sonuç,Arkadaşlar transferin 9. Günü 2 tane 3. Gün transfer edilmişti 13.91 çıktı sonuç çok düşük sonuç salı tekrarlicam
Canım bilmiyorum valla yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum 5. Gün çift transferoda mutlaka kan olsun idrar testi asla yapma ve insallahhhh tutunur bebegin sana
Çok erken yapıyosun idrarı. Tutmuşsa bile çıkmazCanım bilmiyorum valla yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum 5. Gün çift transfer
8. Gün sonuç alan çok gördüm bilmem . Cıkmazmı canım senceÇok erken yapıyosun idrarı. Tutmuşsa bile çıkmaz
Ben 8.gün idrar testi yapmştm tek embrıyo gayet belirgin ikinci çizgi cıktı aynı gün değerim 106 idi inşallah sizinde pozitif olur8. Gün sonuç alan çok gördüm bilmem . Cıkmazmı canım sence
Insallahh yapayım ya eşim yanimda asker herkesten gizli yapacam testi olumsuzsada kimseye demem 10. Günü beklerim doğru olur muBen 8.gün idrar testi yapmştm tek embrıyo gayet belirgin ikinci çizgi cıktı aynı gün değerim 106 idi inşallah sizinde pozitif olur
5 te idrarda çıkmaz bence yinede sen bilirsin8. Gün sonuç alan çok gördüm bilmem . Cıkmazmı canım sence
ay ne güzel darısı baba yarın sabah insallahhh5.gun embriyo şunue ben 8.gunede idrar testiyle öğrendim çift çizgi çok belirgindi 9.gun kan testim 397 idi.
İnşallah stres yapmaay ne güzel darısı baba yarın sabah insallahhh
Yaptınmı cnm testay ne güzel darısı baba yarın sabah insallahhh
Ay sorma evden herkes işle uğraşıyordu bi sessizlik bulup yapicam bugün kimse anlamadan:))Yaptınmı cnm test