• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg çok düşük çıktı korkuyorum

Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
Benimde betam adetten 1 gün önce 8 di 2 gün sonra kan verdim 5 e düştü ertesi gün regl başladı kimyasal olmuştu inşallah seninki düzenli artar kimyasalsa regl birkaç güne başlıyor zaten

Bugün 7 çıktıysa dün 3 civarıdır bu değer sağlıklı artışla. Önceki gün ya hiç bişey çıkmaz ya da 1 falan çıkardı bu da zaten testte çıkmaz mümkün değil. Bu işte bi iş var. Ya kan testi hatalı ki çok düşük olasılık ya da idrar testi hatalı daha büyük olasılık. Tabiki hamile olabilirsiniz güzel artış olabilir inşallahta olur gönlünüze göre versin Allah ama eşinize emin olunca söylemek istiyorsanız bekleyin en az 2-3 kere gün aşırı kan vermeniz lazım kesinleşmesi için.
Şöyleki iki günde %60-100 aralığında bir artış olmasını istiyor doktorlar. Bence normal bir yükselme var. Sadece değerin anlamlı olabilmesi için 30 u geçmesini bekleyin Çünkü dış gebelik veya kimyasal gebelik de 25 leri buluyor.

Şöyleki iki günde %60-100 aralığında bir artış olmasını istiyor doktorlar. Bence normal bir yükselme var. Sadece değerin anlamlı olabilmesi için 30 u geçmesini bekleyin Çünkü dış gebelik veya kimyasal gebelik de 25 leri buluyor.
Ben hamile olduğumu 17yle öğrendim belli belirsiz çizgi vardı. Zor görünüyodu. Konu sahibi evde test yaptığında testin pozitif çıkması için gerekli değer yokmuş demek istemiştim.

Benimde betam adetten 1 gün önce 8 di 2 gün sonra kan verdim 5 e düştü ertesi gün regl başladı kimyasal olmuştu inşallah seninki düzenli artar kimyasalsa regl birkaç güne başlıyor zaten

İnş Allah Büyük 🤲🏻

Back
X