Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geciktiniz?Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
Regl dengesiz ilaçsız olmuyordum, bayadır da ilaç kullanmıyordum.Regl gününüz nedir?
Anladım. O zaman hanımefendinin dediği gibi iki gün sonra tekrar test verin artış var mı bakın bencedeRegl dengesiz ilaçsız olmuyordum, bayadır da ilaç kullanmıyordum.
Beta hcg 10 altında olunca çift çizgi çıkar mı ? Önce yüksekti sonra mı düştü acaba bu 3 gün içerisinde
Çok sınırda bi değer.Özel hastane de vermiştim acaba hatalı olabilir mi ? Yaşayan var mı
Evet düşük de ne belli yeni yükselmeye başlamadığı ?Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
7.69 ile öğrendim 16 ekimde 25 ekimde kanamam basladı maalesef kimyasal ile sonuclandı ama herkesin aynı olacak diye birşey yok 2 gün de bi kan verin sağlıkla tutunur insallah. Yerinizden kalkmamaya calısın ve ilişki olmasınnKızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
Kimyasala dönerse hissetmezsiniz bile. Normal regl ile atılıyor. Kürtaj olmazsınız yani korkmayın.Evet erken yakalım sanırım, keşke ilerleyince farketseydim
Kimyasal geçirdiniz mi? Ben geçen ay kimyasal mı dış gebelik mi hangisi bilmiyorum ikisinden birini geçirdim adet tarihimden 10 gün sonra kanama basladı cok cok cok sancılı bi şekilde doktor kürtaja alacagını söyledi daha sonra rahim cok incelir diye almadı metiler ilaç verdiKimyasala dönerse hissetmezsiniz bile. Normal regl ile atılıyor. Kürtaj olmazsınız yani korkmayın.