• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg çok düşük çıktı korkuyorum

ev-hanimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2025
19
1
1
37
Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_3233.webp
    IMG_3233.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
Kaç gün geciktiniz?
Belki geç döllenmedir. Var ama dediğiniz gibi düşük biraz 2 gün sonra tekrar edin yükselir inşallah 🙏

Önemli olan 2 günde bir en %60 bi artışın olması. Belki çok başında yakalamışsınızdır, yarından sonra testi tekrarlayın :)

Beta hcg 10 altında olunca çift çizgi çıkar mı ? Önce yüksekti sonra mı düştü acaba bu 3 gün içerisinde

Bu değer gerçekten çok düşük. Umarım hamilesindir. Beklemek çok zordur eminim ama bence bi 1 hafta sonra falan gerçek bir değere ulaşır. İnşallah inşallah hamilesindir 🙏🙏🙏

Genellikle testler 20 ve üzerindekileri algılıyorlar ama siz belki yanıltan bir testle yapıp tesadüfen erken öğrenmiş olabilirsiniz. İki gün sonra tekrar kan verin
Beta hcg 10 altında olunca çift çizgi çıkar mı ? Önce yüksekti sonra mı düştü acaba bu 3 gün içerisinde

Özel hastane de vermiştim acaba hatalı olabilir mi ? Yaşayan var mı
Çok sınırda bi değer.
2 gün sonra testi tekrarlaman en iyisi .
artarsa iyi artmazsa kimyasal gebelik olabilir .
Daha önce bu değerle kimyasal gebelik geçirdim benim değerim 2 gün sonra düştü umarım senin yükselir🙏🏻☘️

Evet düşük de ne belli yeni yükselmeye başlamadığı ?
Beta 100 den başlamıyor yükselmeye. Zaten normalde “0”
İki gün sonraki kan testinde artış olmazsa Karalar bağlayın

7.69 ile öğrendim 16 ekimde 25 ekimde kanamam basladı maalesef kimyasal ile sonuclandı ama herkesin aynı olacak diye birşey yok 2 gün de bi kan verin sağlıkla tutunur insallah. Yerinizden kalkmamaya calısın ve ilişki olmasınn💖

Kimyasala dönerse hissetmezsiniz bile. Normal regl ile atılıyor. Kürtaj olmazsınız yani korkmayın.
Kimyasal geçirdiniz mi? Ben geçen ay kimyasal mı dış gebelik mi hangisi bilmiyorum ikisinden birini geçirdim adet tarihimden 10 gün sonra kanama basladı cok cok cok sancılı bi şekilde doktor kürtaja alacagını söyledi daha sonra rahim cok incelir diye almadı metiler ilaç verdi

Son 3-4 gündür mide bulantım vardı bugün azaldığını hissediyorum, birde karnımda batma vardı geçti gibi

Back
X