• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg çok düşük çıktı korkuyorum

Kimyasal geçirdiniz mi? Ben geçen ay kimyasal mı dış gebelik mi hangisi bilmiyorum ikisinden birini geçirdim adet tarihimden 10 gün sonra kanama basladı cok cok cok sancılı bi şekilde doktor kürtaja alacagını söyledi daha sonra rahim cok incelir diye almadı metiler ilaç verdi
Evet. Sizin değeriniz fazla yükselip bir anda düşmüş olabilir. Küçük degerler genellikle çabucak atılabiliyor.

Hala iştahım yok ve çok az şeffaf akıntı devam ediyor bi umut bakalım Allah büyük 🤲🏻 Dua edin bana

Aminn inşşş dediğiniz gibi olur. Çok üşüyorum öğrendiğimden beri farkediyorum bu durumu

Kızlar bugün kan sonucum, 3 gün önce erken genelik testimde çift çizgi belirgindi. Beta hcg düşük değil mi ? Hamile miyim sizce eşime de söyleyemedim henüz içim içimi yiyor. Benim gibi düşük beta ile başlayan var mı?
Hangi testi yaptınız ? Genelde en iyi testler de 10 betaya uygun oluyor ama bence yine bir kan testi verin yarın veya öbürgün. Umarım sağlıklı bir gebeliktir

3 gün önce mantıken 5 in altında olması lazım tabi kişiden kişiye değişir ama verebiliyorsan tekrardan kan ver canım
Bende öyle düşümdüm. 3 gün önceki testim bu

Eklentiler

• IMG_3177.webp
    IMG_3177.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 15
Bende öyle düşümdüm. 3 gün önceki testim bu
Evet tam kırmızı değil ama 3 gün önceki betaya göre baya belirgin . Canım ya beta değerinde hata var ya da bebekte bi problem olabilir. Kanaman da yok sanırım . Kimyasal da olmuyor bence valla en iyisi tekrardan kan verip bi doktora görünmen

Evet tam kırmızı değil ama 3 gün önceki betaya göre baya belirgin . Canım ya beta değerinde hata var ya da bebekte bi problem olabilir. Kanaman da yok sanırım . Kimyasal da olmuyor bence valla en iyisi tekrardan kan verip bi doktora görünmen
Dünde sağlık ocağına vermiştim onun sonucu yarın çıkacak inş bakalım, tekrar vermeyi düşünüyorum. Bugünkü beta sonucunu özel bir hastanede akşam üzeri verdim

Dünde sağlık ocağına vermiştim onun sonucu yarın çıkacak inş bakalım, tekrar vermeyi düşünüyorum. Bugünkü beta sonucunu özel bir hastanede akşam üzeri verdim
Guzum sen dün test verdin sağlık ocağı 2 gün sonra mı sonuç veriyor ?
Neyse o da bi gelsin bakalım hayırsıyla güzel sonuçlar al inşallah

Guzum sen dün test verdin sağlık ocağı 2 gün sonra mı sonuç veriyor ?
Neyse o da bi gelsin bakalım hayırsıyla güzel sonuçlar al inşallah
Evet sağlık ocağı sonucunu bekleyemeden bugün akşam özel hastanede verdim 7,89 sonucunu aldım

Bugün 7 çıktıysa dün 3 civarıdır bu değer sağlıklı artışla. Önceki gün ya hiç bişey çıkmaz ya da 1 falan çıkardı bu da zaten testte çıkmaz mümkün değil. Bu işte bi iş var. Ya kan testi hatalı ki çok düşük olasılık ya da idrar testi hatalı daha büyük olasılık. Tabiki hamile olabilirsiniz güzel artış olabilir inşallahta olur gönlünüze göre versin Allah ama eşinize emin olunca söylemek istiyorsanız bekleyin en az 2-3 kere gün aşırı kan vermeniz lazım kesinleşmesi için.

Bugün 7 çıktıysa dün 3 civarıdır bu değer sağlıklı artışla. Önceki gün ya hiç bişey çıkmaz ya da 1 falan çıkardı bu da zaten testte çıkmaz mümkün değil. Bu işte bi iş var. Ya kan testi hatalı ki çok düşük olasılık ya da idrar testi hatalı daha büyük olasılık. Tabiki hamile olabilirsiniz güzel artış olabilir inşallahta olur gönlünüze göre versin Allah ama eşinize emin olunca söylemek istiyorsanız bekleyin en az 2-3 kere gün aşırı kan vermeniz lazım kesinleşmesi için.
Evet çok değişik bir durum bende allak bullah oldum psikolojim bozuldu,

Back
X