Beta HCG değeri sizce normal mi ?

Newesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
295
179
35
Merhaba kızlar
Sat 25 Mayıs, Bat 28 Hazirandı ancak 3 günlük gecikme ile beta hcg değeri 376. Sizce normal mi ? Ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı
Sevincim korku ile karışık. Sizlerin beta hcg değerleri nasıl gecikmeye göre ?

Merhaba kızlar
Sat 25 Mayıs, Bat 28 Hazirandı ancak 3 günlük gecikme ile beta hcg değeri 376. Sizce normal mi ? Ilk gebeliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı
Sevincim korku ile karışık. Sizlerin beta hcg değerleri nasıl gecikmeye göre ?

gayet güzel canım. allah hayırlı etsin inşallah:)

Canım

Canım günlerimiz aynıymış ☺️ senin nasıldı değerlerin ? Ayrıca teşekkür ederim senin içimde hayırlı olsun inşallah

benim 3 gün kala 40 1 gün kala 131di. bat ı 6 gün geçinde de 2559dı. bugün kesemizi gördüm çok şükür minicik 4 mm çapında:)

benim 3 gün kala 40 1 gün kala 131di. bat ı 6 gün geçinde de 2559dı. bugün kesemizi gördüm çok şükür minicik 4 mm çapında:)

Aaa gözün Aydın canım çok sevindim darısı başıma inşallah.
Nerde yaşıyosun canım ? Ben istanbul

kese için Süleymaniye eah ya gittim canım. bundan sonra gitmem herhalde yakın diye oraya gidivereyim demiştim.

Hınm anladım canım ben henüz gitmedim eşimin haberi yok henüz , 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider

Hınm anladım canım ben henüz gitmedim eşimin haberi yok henüz , 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider

ben de bugün gittiğimi söylemedim daha:) sadece kan tahlilinde pozitif çıktı onu biliyor. akşama sürpriz var.

Ohh süper ilk bebek mi canım senin de ? Bu arada hastaneye randevulu mu gittin ?

evet canım randevulu gittim ama randevusuz da bakıyorlar sanırım. ama ben sevmem pek o işleri,randevumu alır giderim. ilk değil canım ikinci benim bu.

Kızlar yumurtam 21 haziranda çatlamıştı dün adetime 1 gün varken baktırdım beta hcg 39.5 cıktı sizce düsük mü yoksa yumurtalama günüme göre normal mi ?

X