15 temmuz son adet tarihim canım o yüzden 39.günüm yazmıştım yaniSon adet gününe göre belirleniyor bebeğin ne kadarlık olduğu, hcgden belli olmaz herkesin hormon yükselişleri aynı olmuyor
önemli olan hcg nin artış miktarı ama artık usg de görünebilecek hale gelmiş sanırım yaklaşık 6 haftalık olduğuna göre. hcg değerinin de çok önemi kalmıyor bir yerden sonra2732.86 39.günüm ve degerim bu kızlar nasıl sizce ya kaç haftalıktır normalmi
Benim 5 gun gectiginde 2000 kusurlerdeydi ilk bebegimde bence degeriniz guzel cikmis yarin ultrasona girin artik en net bilgiyi ustrason ve doktordan alirsiniz
Anladım canım iki günr bidaha kana baktırcam o sonuçlada dr a gitcem bende İnşallah güzel bi haber alırımönemli olan hcg nin artış miktarı ama artık usg de görünebilecek hale gelmiş sanırım yaklaşık 6 haftalık olduğuna göre. hcg değerinin de çok önemi kalmıyor bir yerden sonra
inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaAnladım canım iki günr bidaha kana baktırcam o sonuçlada dr a gitcem bende İnşallah güzel bi haber alırım
Çok sewindim cnm hamil olduğuna gözün aydın..Kanda kesinleştirip gitmek istedim canım teşekkür ederim iki güne bidaha yaptırcam o sonuçla dr a gitcem Allah izin verirse
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 4. ayımda hiç uğraşmadım pes etmişken oldu ☺ sende durumlar ne iyi gidiyordur İnşallahÇok sewindim cnm hamil olduğuna gözün aydın..
Amin İnşallah canım teşekkür ederiminşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Birazda şu yüzden bekliyorum canım gidip göremeyenler oluo ya moral bozukluğuyla geri dönüyorlar göremedik bişi mi var die o yüzden bekliyim diyorum iki katı olcakmı onu görüyüm önce bi diye düşündüm yaniBence iki gun bekleyip hic stres olmayin yarin muhtemelen kese gorunucektir Allahin izniyle ama isinizede karismiyim en iyisini siz bilirsiniz diyim Allah gonlunuze gore versin hayirli haberler alin
Çok şükür haftaya cinsiyet öğrence inş.. Bakalım sağlıklı olsunda tek daha bişe istemem..Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 4. ayımda hiç uğraşmadım pes etmişken oldu ☺ sende durumlar ne iyi gidiyordur İnşallah
Aslinda simdi ultrasona girsen kese gorunucek sonra bebegi gormeyi beklicen sonra kalp atisi beklemekle geciyor mesela ben su siralar tekmeleri bekliyorum icine nasil sinerse oyle yap beklenen guzel onu beklemek bile guzel :)Birazda şu yüzden bekliyorum canım gidip göremeyenler oluo ya moral bozukluğuyla geri dönüyorlar göremedik bişi mi var die o yüzden bekliyim diyorum iki katı olcakmı onu görüyüm önce bi diye düşündüm yani
Çok şükür haftaya cinsiyet öğrence inş.. Bakalım sağlıklı olsunda tek daha bişe istemem..
Canm gayet güzel değerin. Cuma günü gittiğimde bnce doktora. En erken ozaman görebilirsin keseyi
Aynen ya haklısın :) Allah ım İnşallah herşey güzel olur hepimiz içinAslinda simdi ultrasona girsen kese gorunucek sonra bebegi gormeyi beklicen sonra kalp atisi beklemekle geciyor mesela ben su siralar tekmeleri bekliyorum icine nasil sinerse oyle yap beklenen guzel onu beklemek bile guzel :)
İnş cnm rabbim senininkinide sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinOh ne güzel canım ya Allah ım saglıkla kucagını almayı nasip etsin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?