Beta Hcg Değeri-Tecrübeli hamişler bakarmısınızz

Merhaba tecrübeli arkadaşlara soruyorum.son adet tarihim 27 temmuz.yumurtlama tarihim 11 ağustos idi.24 ağustosta kanda test yaptırdım. Sonucum 0.1 çıktı. Adetim hep düzenli olur her ayın 27.sinde.bu sonuca göre olumsuz ama yine de yuzde yüz güvenilir mi.sabredemedim.daha erken test yaptırdım ... sizce durum nasil

Hayirli olsun canm seni temmuz annelrinden hatirliorum Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim

Tamam canım baya yüksek dediler hemşireler falan bakalım İnşallah güzel haberlerle gelirim Allah izin verirse :)
Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Şuan maşallah büyüyor. İçini ferah tut

Hayirli olsun canm seni temmuz annelrinden hatirliorum Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
Amin İnşallah canım çok teşekkür ederim 4. Ayımda tuttu şükür hiç uğraşmamıştım takmadığın ay oluomuş cidden Allah ım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda İnşallahh

Bilmiyorum ki. Pkolu olduğum için belli olmuyordu benin

Ay benimde ayni sorunum var ve suan cok mutlu oldum senin adina. Catlatma ignesinden 10 gun sonra hcg ignesi oldum ben birde soyledigim herkes sasiriyor nasil bir tedavi bu diye. Hcg ignesinden sonra 6. Gunumde test yaptirdim 28 cikti. Yarin tekrar yaptiricam eger iki kati olmussa hamilelik var demektir dedi doktor, insallah vardir

İnşallah vardr sakın kentini strese sokma çok etkiliyor bebeğin tutunmssini

Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Şuan maşallah büyüyor. İçini ferah tut
Bat geçmeden mi öğrendin canım? Sağlıcakla kucağına alıp inşallah. Benim bugün 45 çıktı çok endişeliyim bat yarın benim

Bat geçmeden mi öğrendin canım? Sağlıcakla kucağına alıp inşallah. Benim bugün 45 çıktı çok endişeliyim bat yarın benim

Canm son adet tarihim 7 haziran 13 temmuz da 19 çıkmıştı. Pkoyum ben nezaman adet olacağım belli olmuyor. Sen ctesi günü tekrarla kan testini . HabeR et bna hayırlısı olsun inşallah

Canm son adet tarihim 7 haziran 13 temmuz da 19 çıkmıştı. Pkoyum ben nezaman adet olacağım belli olmuyor. Sen ctesi günü tekrarla kan testini . HabeR et bna hayırlısı olsun inşallah
Tamam canım yazarim inşallah yükselir. Bebiş in hayırla uğurla gelsin inşallah

İnşallah vardr sakın kentini strese sokma çok etkiliyor bebeğin tutunmssini
İnsallah canim ya valla cok tuhaf bi ruh halindeyim bi mutlu bi mutsuz. Sabah kan verdim tekrar bakalim insallah yukselmistir. Bu arada allah bebisini kucagina almayi nasip etsin.

İnsallah canim ya valla cok tuhaf bi ruh halindeyim bi mutlu bi mutsuz. Sabah kan verdim tekrar bakalim insallah yukselmistir. Bu arada allah bebisini kucagina almayi nasip etsin.
Sağol canım Rabbim sana da hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…