- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)İçimi rahatlattınız ya çok sagolun İnşallah Rabbim hayıtlısıyla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Canim 19u oyrendiyinde kacinci gunundeydin?Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Şuan maşallah büyüyor. İçini ferah tut
Bilmiyorum ki. Pkolu olduğum için belli olmuyordu beninCanim 19u oyrendiyinde kacinci gunundeydin?
Teşekkür ederim canım Amin İnşallah Allah ım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda dua ile..Hayirlisi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah .
Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Amin İnşallah canım çok teşekkür ederim 4. Ayımda tuttu şükür hiç uğraşmamıştım takmadığın ay oluomuş ciddenHayirli olsun canm seni temmuz annelrinden hatirliorum Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cok sevindim
Hadi inşallah :)Tamam canım baya yüksek dediler hemşireler falan bakalım İnşallah güzel haberlerle gelirim Allah izin verirse :)
Bilmiyorum ki. Pkolu olduğum için belli olmuyordu benin
İnşallah vardr sakın kentini strese sokma çok etkiliyor bebeğin tutunmssiniAy benimde ayni sorunum var ve suan cok mutlu oldum senin adina. Catlatma ignesinden 10 gun sonra hcg ignesi oldum ben birde soyledigim herkes sasiriyor nasil bir tedavi bu diye. Hcg ignesinden sonra 6. Gunumde test yaptirdim 28 cikti. Yarin tekrar yaptiricam eger iki kati olmussa hamilelik var demektir dedi doktor, insallah vardir
Bat geçmeden mi öğrendin canım? Sağlıcakla kucağına alıp inşallah. Benim bugün 45 çıktı çok endişeliyim bat yarın benimBenim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Bat geçmeden mi öğrendin canım? Sağlıcakla kucağına alıp inşallah. Benim bugün 45 çıktı çok endişeliyim bat yarın benim
Tamam canım yazarim inşallah yükselir. Bebiş in hayırla uğurla gelsin inşallahCanm son adet tarihim 7 haziran 13 temmuz da 19 çıkmıştı. Pkoyum ben nezaman adet olacağım belli olmuyor. Sen ctesi günü tekrarla kan testini . HabeR et bna hayırlısı olsun inşallah
Kizlarrrrr test yaptm bildigin koyu artiii pozitifffd. Yarin doktora gidecegim. Insallah bir problen olmaz 1 yil evvel kalbi durmustu.. insallah her sey guzel olur allahimmmmÇok sewindim cnm hamil olduğuna gözün aydın..
İnşallah canım sağol. Insallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaTamam canım yazarim inşallah yükselir. Bebiş in hayırla uğurla gelsin inşallah
İnsallah canim ya valla cok tuhaf bi ruh halindeyim bi mutlu bi mutsuz. Sabah kan verdim tekrar bakalim insallah yukselmistir. Bu arada allah bebisini kucagina almayi nasip etsin.İnşallah vardr sakın kentini strese sokma çok etkiliyor bebeğin tutunmssini
Benim de geçen hafta öğrendim 19.19du degerim bu hafta 490olmuş doktor çok korkuttu beni düşük diye siz ilaç falan kullandınız mı değer düşük olduğu için?Benim ilk öğrendigimde 19 du değerim :)
Sağol canım Rabbim sana da hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahİnsallah canim ya valla cok tuhaf bi ruh halindeyim bi mutlu bi mutsuz. Sabah kan verdim tekrar bakalim insallah yukselmistir. Bu arada allah bebisini kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?