BETA-Hcg değeri yüksek çıkanlar buraya...

esra_emre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
32
16
ben adetime bir gün kala kanda baktırdım 3095 çıktı..yaptırdığım hastanenin referans aralıklarına göre 3-4 haftalık görünüyo ama ben yine de çok korktum yüksek diye...bide tabi radyolog da göremedi dış gebelik olabilir dedi daha da bi tedirgin oldum.ertesi gün farklı bi hastaneye gittim tekrar yaptırdım tahlil >1000(makinanın 1000 e kadar ölçtüğünü söylediler) çıktı dr gayet normal olduğunu keseyi görmek için çok erken olduğunu ve 3 hafta sonra gelmemi söyledi ayrıca ilaç yazdı yani hamileymişim...benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba ?????*

Canım umarım bana cevap yazarsın benim sat 16 ekim ama sat (adet takvimime göre) 14 kasımdı benim adet öncesi kahverengi lekelenmelerim oldu idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı inanamadım çünkü silik çıkıyor herkesin. Neyse bugün de beta hcg baktırdım 5700 civarı çıktı son adete göre de 2 gün geçtiği için kese göremedik tabiki (karından ultrasonla) çok tedirgin oldum. Senin bebiş hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almak nasip olsun. Bende düşündüm ki 2 gün önce test yapsaydım 3000 e yakın çıkacaktı senin gibi sana ne dedi doktor neden erkenden yükselmiş

mrb canım yüksek çıkması tamamen testi değerlendiren makinayla alakalıymış.sende korkma muhtemelen seninde öyledir.şuanda bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.

Ay inşallah benimde öyle olur canım sma ben idrar testi yaparken idrar daha C ye ulaşmadan T belirginleşmeye başlıyordu. Çok sağol

kızlar merhaba ben polikistik overim. normalde düzenli adet dönemim vardı kürtajdan sonra adetlerim azaldı. günü gününe olmuyorum 45 günü geçiyor. bu ay yine adetim gelmedi test yaptırdım bhcg 6,8 çıktı sizce bu degerde hamilelik var mı? doktorum hamile değilsin deyip tarlusal adet getirici ilaç yazdı. tekrar bhcg istemedi. sizce başka bi yerde yaptırmalı mıyım değer yükselir mi?

kızlar merhaba ben polikistik overim. normalde düzenli adet dönemim vardı kürtajdan sonra adetlerim azaldı. günü gününe olmuyorum 45 günü geçiyor. bu ay yine adetim gelmedi test yaptırdım bhcg 6,8 çıktı sizce bu degerde hamilelik var mı? doktorum hamile değilsin deyip tarlusal adet getirici ilaç yazdı. tekrar bhcg istemedi. sizce başka bi yerde yaptırmalı mıyım değer yükselir mi?
Bence 2 gün sonra tekrar yaptır yükselmiyorsa al ilacı yükseliyorsa bir süre daha takip ettir

Canım ilacı aldıysan test yaptırma bence değer çok düşük ama Allah ın işi belli olmaz diye öyle dedim ben

X