Beta HCG değeri

Berusa_205

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
8
7
1
43
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüm ve transferin 8. günü beta hcg 86 çıktı. Bugün 10. günü tekrar yaptırdım sonucu bekliyorum. 8. gün için 86 düşük mü, sizce?

Erken yaptirmissiniz.
Benim bildigim dogru sonuc almak icin 12. gunu beklemek gerekiyor.
Doktor mu 8. gun istedi testi?
Ben hamileligimi 28.32 ile ogrendim. Onemli olan ikiye katlanmasi.

Erken yaptirmissiniz.
Benim bildigim dogru sonuc almak icin 12. gunu beklemek gerekiyor.
Doktor mu 8. gun istedi testi?
Ben hamileligimi 28.32 ile ogrendim. Onemli olan ikiye katlanmasi.
ben dayanamadım 8. gün yaptım. bugün 10. gün yine yaptırdım 1 saat sonra sonuç çıkacak. 12. gün en doğrusu haklısın. Doktor gözün aydın dedi takip ediyoruz. Insallh katlana katlana artar. allah steyen herkese versin.

Sen de biliyorsun ki çıkan sonuç önemli değil. Önemli olan artış. İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın :)

cnm kacinci gun kac oldugu degil iki gunde bi katlanmasi onemli. cunku ne zmn dollenme oldu tam bilemezsin

Canim sonucunu almani bekliyordum bende meraklanmistim. hayrli uğurlu olsun saglıkla al bebisini kucağına inşallah ;)

Hadi hayırlısı olsun, çok sevindim yaaa mercimeğin büyüyor annesi yavaş yavaş. :)
İnşaallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.
Hamiş duaları ve dilekleri kabul olurmuş, bizlere de dua et canım. :)

ben dayanamadım 8. gün yaptım. bugün 10. gün yine yaptırdım 1 saat sonra sonuç çıkacak. 12. gün en doğrusu haklısın. Doktor gözün aydın dedi takip ediyoruz. Insallh katlana katlana artar. allah steyen herkese versin.

Amin insallah.
Degeriniz artmis cok sevindim. Allah tamamina erdirsin insallah :)

kaçıncı haftata 28.32 iydi peki?

Benim tup bebek degil. Beklenen adet gununden 1 gun once o deger cikmisti.

tüp bebek detavisi görenlar var mı? bana doktor estrofem verdi. Sebepsiz... tüm tüp bebek tedavisi görenlere veriliyor.
Aslında benim bir sorunumda yoktu yani yaşım 35 diye beklemek istemedik.
Estrofem X kategorisinde ve halimeyken kullanılması önerimiyor. Bıraksam mı bilemedim. Doktor ile konuştum kalp atışını duyama kadar bırakma dedi..... içime çok kötü kurt düştü

Back
X