- 16 Temmuz 2017
- 8
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi Berusa_205
-
Değer değil ikiye katlanması önemliArkadaşlar tüp bebek tedavisi gördüm ve transferin 8. günü beta hcg 86 çıktı. Bugün 10. günü tekrar yaptırdım sonucu bekliyorum. 8. gün için 86 düşük mü, sizce?
ben dayanamadım 8. gün yaptım. bugün 10. gün yine yaptırdım 1 saat sonra sonuç çıkacak. 12. gün en doğrusu haklısın. Doktor gözün aydın dedi takip ediyoruz. Insallh katlana katlana artar. allah steyen herkese versin.Erken yaptirmissiniz.
Benim bildigim dogru sonuc almak icin 12. gunu beklemek gerekiyor.
Doktor mu 8. gun istedi testi?
Ben hamileligimi 28.32 ile ogrendim. Onemli olan ikiye katlanmasi.
Erken yaptirmissiniz.
Benim bildigim dogru sonuc almak icin 12. gunu beklemek gerekiyor.
Doktor mu 8. gun istedi testi?
Ben hamileligimi 28.32 ile ogrendim. Onemli olan ikiye katlanmasi.
Sen de biliyorsun ki çıkan sonuç önemli değil. Önemli olan artış. İnşallah hamilesindir ve sağlıkla kucağına alırsın :)
Sonucu buraya da yaz
Yaaaa çok sevindim:) hoşgeldiiiiinnn aramıza:)şimdi aldım 246:) doktoruma whatsupptan yazdım . 2 gün önce 86 idi. artıyor yaniii :) allah isteyen herkese versin.
Gözün aydın kız :) Allah tamamına erdirsin.şimdi aldım 246:) doktoruma whatsupptan yazdım . 2 gün önce 86 idi. artıyor yaniii :) allah isteyen herkese versin.
ben dayanamadım 8. gün yaptım. bugün 10. gün yine yaptırdım 1 saat sonra sonuç çıkacak. 12. gün en doğrusu haklısın. Doktor gözün aydın dedi takip ediyoruz. Insallh katlana katlana artar. allah steyen herkese versin.
kaçıncı haftata 28.32 iydi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?