Beta hcg değerim

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
hocam merhabalar. 2 tane 6. Haftada kalp durması sonucu kürtajım var. Şu an hamileyim ve değerlerim düzensiz. Ilk değerime yumurtlamadan 8 gün sonra baktırdım ve iki gün arayla değerlerim 7-26-49-59-109 adetim 2 gün geçti. Sizce hiç umut var mı?

Ayrıca eşimde ve bende kromozom bozukluğu yok klomen ve aşılama ile hamile kaldım ilk denemede, bu doğal oldu. Rahimde de herhangi bir sıkıntı yokmuş film Çekildi. Sizce bunu da kaybedersem tüp bebeğe geçmeli miyim? Yaşım 24.

hocam merhabalar. 2 tane 6. Haftada kalp durması sonucu kürtajım var. Şu an hamileyim ve değerlerim düzensiz. Ilk değerime yumurtlamadan 8 gün sonra baktırdım ve iki gün arayla değerlerim 7-26-49-59-109 adetim 2 gün geçti. Sizce hiç umut var mı?
Merhabalar : Bu değerler yükseliş olarak güven verici olmasa da takip edilmesi gerekir. Bu gebelıgın akıbetı netlestıkten sonra eger yıne gebelık kaybı olarak sonlanır ıse arastırılması gereken bazı tetkıkler vardır.
Tekrar eden gebelık kaybı olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır. Sonuclar ve öyküye göre genetık ratamalı tüp bebek kararı verılebılır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Ayrıca eşimde ve bende kromozom bozukluğu yok klomen ve aşılama ile hamile kaldım ilk denemede, bu doğal oldu. Rahimde de herhangi bir sıkıntı yokmuş film Çekildi. Sizce bunu da kaybedersem tüp bebeğe geçmeli miyim? Yaşım 24.
Merhabalar : Sızın ve eşınızın genetık test sonucu normal olsa bile embrıolara ait genetık anomalı olabılecegınden genetık taramalı tup bebek dogru bır adım olucaktır. Embrıoların genetık olarak saglıklı - saglıksız ayırt edılmesı ıle saglıklı embrıoların secılıp rahım içine transferı dogru bır yol olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X