Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 günde bir sağlık ocağına gidip kan verin düzenli 2 katına çıkan artış olması lazım takip edin. 3 bin küsürlerde kese görünür.Arkadaşlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silik cikti bugün kan verdim beta hcg 45.3 çıktı hamilelik varmi
kızlar ben hamilemiyim sizce? adetime 6 gün var 5.88 resim yükledim. değerleri benim gibi çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?evet gebesiniz ama henüz çok yeni
referans aralığına göre hamile değilsiniz ama regl gününüzde tekrar yapın test bence. artabilirkızlar ben hamilemiyim sizce? adetime 6 gün var 5.88 resim yükledim. değerleri benim gibi çıkıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
Teşekkürlerreferans aralığına göre hamile değilsiniz ama regl gününüzde tekrar yapın test bence. artabilir
Bende dün kan testi verdim 996 çıktı. Bugün tekrardan kan verdim 1013 çıktı çok mu az anlamadım kiArkadaşlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silik cikti bugün kan verdim beta hcg 45.3 çıktı hamilelik varmi
İki gune bir iki kati artar diye biliyorumBende dün kan testi verdim 996 çıktı. Bugün tekrardan kan verdim 1013 çıktı çok mu az anlamadım ki
O zaman bu normal dimiİki gune bir iki kati artar diye biliyorum
Evett var canım 3 haftalık falan oluyodu sanırımArkadaşlar dün test yaptım ikinci çizgi çok silik cikti bugün kan verdim beta hcg 45.3 çıktı hamilelik varmi
Hamilesin :))) Rabbim sağlik versin inşallah keseni de bebeğini de görmek nasip etsin ❤İlk defa test yaptırıyorum tam bilmiyorum ama galiba hamileyim. Emin olmadan eşime söylemek istemedim
Ben 59 ile öğrendim 17.günüme felan denk geliyodu büyük ihtimalle sizinde 2+2-3 felandırEvett var canım 3 haftalık falan oluyodu sanırım
Benim ki de 1045 çıkti acaba nasıl büyük mi küçük müevet gebesiniz ama henüz çok yeni
Amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim tüm bebislere sağlık versin inşallahHamilesin :))) Rabbim sağlik versin inşallah keseni de bebeğini de görmek nasip etsin ❤
son regl tarihiniz ne?Benim ki de 1045 çıkti acaba nasıl büyük mi küçük mü
son regl tarihiniz ne?
Baslards artmaya yada az artabilir :) stress yapmayin kontrollere devamBende dün kan testi verdim 996 çıktı. Bugün tekrardan kan verdim 1013 çıktı çok mu az anlamadım ki