beta hcg degerinin 2 gunde 3 kat artmasi normalmi sizce yardim lutfen!!!

SoNiSim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
29
14
38
Dondurulmuş 1 tane blastosit transferi gerçekleşti.
9.gün bhcg 155
11.gün bhcg 610
13.gün bhcg 1706

Sizce normalmi arkadaşlar.

Bence ikizlerin geliyor bölünüp çoğalmıs sanırım be güzel allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin.dua et bizede canım.

Daha erken ultrason için.biraz daha bekle bence.gerçi gitsen kese görünebilir sanırım:-) ay ne güzel günler onlar öyle ya.hergününğn tadını cıkar cok cabuk geçiyor zaman.biran önce doğsa diyorsun bir bakmıssın büyümüş okul çağina gelmiş bile

Gerçekten çok güzel ve heyecanlı bu günler. Hergun farklı bir merakla uyaniyorum. Kan degerim nasıl, bebis nasıl görünüyor, keseyi ne zaman gorecem ... Umarım bu günler çok güzel geçer ve bebislerime kavusurum.

Tek embriyo transferi yapildi. Bu yüzden kafam karıştı. Tek yumurta ikizi olabilirmi acaba bilmiyorum. Umarım oyledir :). Bu durumu yasayan varmı aranızda.

Henüz görüşmedim pazartesi 5+3 olacak ultrasondan bakalım diyorum. Uff karasizim ve meraktan oluyorum.

Merhaba arkadaşım,
benim hem ilk hamileliğimde hem de şimdikinde betahcg günaşırı dörde katlıyordu.
ilk gebeliğim tek bebekti.
şimdikini bilmiyorum.
yani yüksek betahcg artışı çoğul gebelik olmayabilir de...
sonrasında hayalkırıklığı olmasın diye yazdım.
sağlıkla kavuşmanız dileğimle...

Tes
Merhaba arkadaşım,
benim hem ilk hamileliğimde hem de şimdikinde betahcg günaşırı dörde katlıyordu.
ilk gebeliğim tek bebekti.
şimdikini bilmiyorum.
yani yüksek betahcg artışı çoğul gebelik olmayabilir de...
sonrasında hayalkırıklığı olmasın diye yazdım.
sağlıkla kavuşmanız dileğimle...
Teşekkürler ikiz yada tek önemli değil rabbim hayirlisiyla kucagima almayı nasip etsin. Beninkisi sadece merak :) . ultrasonda ne gorucez bakalım.

Benim de 10. Gün 432 2 gün sonra 1200lerdeydi canm. Tekil gebelik. Dr sıkıntı yok hatta bu iyi bir şey demişti

X