beta hcg düşük cikip hamile olanlar

krmzr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
253
63
Kuşlar merhaba boyle bir konu illaki acilmistir ama ben bulamadigimdan açmak istedim benim adetin 6 gün geçti adetime 2 3 gün kala sünen akinti gelmişti ve çok sasirmistim 8 gündür adet sancisi ve klasik AĞRIsi cekiyrm surekli bucak batmasi gbi agrilar bacaklarim çok agriyor dun kan testi yaptirdim 11.3 cikti doktor yok ama şüpheli gebelik carsamba tekrar gel dedi bu durumun benzerini yasayanlar lütfen yardimci olurmusunuz

Canım gec döllenme olabilir sonucta 5 ve yukarı deger gebelik degeri..hayırlısı olsun allah tamamına erdirirsin normal artış lar olucaktır

Canım gec döllenme olabilir sonucta 5 ve yukarı deger gebelik degeri..hayırlısı olsun allah tamamına erdirirsin normal artış lar olucaktır
Amin inşallah canim iki uç güne belli okur herlde bende öyle biliyrm 5 ustu gebelik diye ama bakalim hayirlisi olur insallah

İnşallah güzel haberler duyarsın duyarız
İnşallah canim insan ister istemez umutlaniyor ya gebelik gbi birey olmasa hrrlde 5in altında cikardi bir kere test yapilmisti 2.3 gbi birşey cikmisti bos gebelik gbi şeylerde olabiliyormus aklima onlarda geliyor ama inşallah öyle birşey degildir

İnşallah canim insan ister istemez umutlaniyor ya gebelik gbi birey olmasa hrrlde 5in altında cikardi bir kere test yapilmisti 2.3 gbi birşey cikmisti bos gebelik gbi şeylerde olabiliyormus aklima onlarda geliyor ama inşallah öyle birşey degildir
İnşallah degildir benım basımda var suan hamile oldugum dan beri ohh cekemedim nasıp bakalım inşallah yarın güzel haberler alırım sen şimdi dr a güven ama inanma suan yenisin yok kese olcak mı yok kimyasal mı kafa karıştıran dr oluyor şükür hamilesin inşallah dvm saglikla olur düşünme kötü şeyler aklına gelmesin

İnşallah degildir benım basımda var suan hamile oldugum dan beri ohh cekemedim nasıp bakalım inşallah yarın güzel haberler alırım sen şimdi dr a güven ama inanma suan yenisin yok kese olcak mı yok kimyasal mı kafa karıştıran dr oluyor şükür hamilesin inşallah dvm saglikla olur düşünme kötü şeyler aklına gelmesin
Ayy canim benim ne kadar güzel konusuyorsun tesekkur ederim kulagima küpe edicem bu sözlerini senin durumun nedir canim anlatirmisin

Ayy canim benim ne kadar güzel konusuyorsun tesekkur ederim kulagima küpe edicem bu sözlerini senin durumun nedir canim anlatirmisin
Gerçekler canım diyorum ya dr sana ee hamilelik var kimyasal olabilir kese görmeden beta hcg düzenli artmadan bişey diyemem dicek bence dayanabilirsen bi süre gitme dr kese olussun cunku hepsi olmayabilir ama dr tıbben boyle konusmak zorunda olurlar mıs..buraya kadar bu sen sakın takılma belkı baska yerde okumussundur şimdi kendi mi yazıcam uzun uzun

Gerçekler canım diyorum ya dr sana ee hamilelik var kimyasal olabilir kese görmeden beta hcg düzenli artmadan bişey diyemem dicek bence dayanabilirsen bi süre gitme dr kese olussun cunku hepsi olmayabilir ama dr tıbben boyle konusmak zorunda olurlar mıs..buraya kadar bu sen sakın takılma belkı baska yerde okumussundur şimdi kendi mi yazıcam uzun uzun
Bir iki bi yerde okudum ama canim geniş kapsamli göremedim yok zaten uzun bir sure gitmeyi dusunmuyrm ama kendim test yaptiricam çarşamba günü yükselirse tekrar yaptiricam

Son adet tarıhım 18 mart neyse bugun yarın adet olurum derken nisan 27 ınde evde test yaptım cıktı birde gecen aralık ayı tutmayan aşılama var kendiliginden hamile kalmış oldum şükür..dr gttım beta 806 mı ne cıktı progesteron 11 Vs ultrasonda mercimek kadar kese göründü 3 yada 4 haftalık dedı..bu arada her rutin pazartesi gidiyorum dr...neyse haftaya yine gttım kese bukez karnımdan göründü ama alttan bakıldığında biraz küçük mü ne dedi ama iyi iyi Vs dedi.beta istedi 6000 küsür çıkarsa korkma iyi dedı 8000 cıktı progesteron degerım 13.48 cıkmış dr progesteron düşük dedi üç günde bir iğne verdi..ben o hafta kurtlandım baska dr a gttım oda degerımi duyunca coktan kalp atışını duymak lazım bakayım dedi...baktı yok boş gebelik kürtaj dedi şok oldum üzüldüm bakıyor kesen yamuk gibi boş dış gebelik olabilir ama deil üzüm gebelik olabilir dedi de dedi.vallahi aynen böyle..neyse oda kan testi istedi..sonuctan snra aradım degerım artmış ama kesen boş yarın bidaha gel dedi..onun Hastanesi ne göre ise değerim beta 11000 progesteron 11 cıkmıs..devamı var canım yazıcam uzun oldu

Bir iki bi yerde okudum ama canim geniş kapsamli göremedim yok zaten uzun bir sure gitmeyi dusunmuyrm ama kendim test yaptiricam çarşamba günü yükselirse tekrar yaptiricam
Birgün sonra yine gttım baktı ikiz desem deil kesede asagida cok yakınlaşma yapınca bişey vardı bende gördüm ama cok degisik bişeydı dedi bebek desem deil olmamış ölmüş kesin kürtaj için pazartesi gel ümit yok dedi boş ultrason resmi verdi elime cıktım ordan.pazartesi kendi dr uma randevum vardı ona gittim ama baska dr gittim demedim.oda baktı bukez tabiri caizse yolk sac kesesi var güneş gbi tepede çok belirgin idi.oan o masada sok hissediyordum çünkü boş gebelik dicek Die bekliyor idim.neyse gayet güzel inşallah kalp atışını haftaya duyarız dedi..yine beta istedi cıkınca aradım gecen pazartesi den 8000 olan degerım o hastanede bir hafta içinde 9000 olmustu progesteron düşük 9 olmuş aradım ölü bebek gelişmeler Vs dedi şok oldum üzüldüm.üç gün snra bidaha dayanamadım gittim yine beta verdim bukez beta 10000 progesteron 60 ama yakın cıkmıs dr üzülme bak artış var niye üzülüyor sun erken daha ben tıbben öyle konuşmak zorundayım dedi...derken bu pazartesi gttım kese büyümüş bebek yok embriyo yok sata göre 8 haftalık olması lazım cok ümitsiz düşer zaten ilaca iğneye gerek yok sana zararları olmaz düşer istersen kürtaj yaparız dedi yarın yine gidicem rabbimizin ümidi kesilmez bakalım benim ilk bebeğim bunları yaşadım oyuzden ohh diyemedim birtürlü

Ay canim neler neler yasamissin öyle ya oranlara bakkyorum çok yüksek.ve normal değerde yükselmiş ama gerçekten çok tuhaf bir durum ve çok üzüldüm inan coook zor bir durum Rabbim.inşallah hayirlisini versin inşallah aydinliga kavuşur en kisa zamanda tatlim evet allahtan ümit kesilmez hic belli olmaz babada haber ver gelişmeleri inşallah bebisin yerindedir

Ay canim neler neler yasamissin öyle ya oranlara bakkyorum çok yüksek.ve normal değerde yükselmiş ama gerçekten çok tuhaf bir durum ve çok üzüldüm inan coook zor bir durum Rabbim.inşallah hayirlisini versin inşallah aydinliga kavuşur en kisa zamanda tatlim evet allahtan ümit kesilmez hic belli olmaz babada haber ver gelişmeleri inşallah bebisin yerindedir
İnşallah canım benim evet ilk kez yaşadım ben başkalarını duyuyorum ama düşük yapmış diye hani bilmiyoruz ki sebebi ne kalb mi atmadı kese mi boş Vs inan başıma gelince öğrendim cogunu.nasip inşallah yarın on da randevum var uzamazsa öğlen olmadan yazmış olurum cok sagol duan için allah razı olsun allahın izniyle anne adayı oldun banada dua et bakalım yazarım tabii ki

İnşallah canım benim evet ilk kez yaşadım ben başkalarını duyuyorum ama düşük yapmış diye hani bilmiyoruz ki sebebi ne kalb mi atmadı kese mi boş Vs inan başıma gelince öğrendim cogunu.nasip inşallah yarın on da randevum var uzamazsa öğlen olmadan yazmış olurum cok sagol duan için allah razı olsun allahın izniyle anne adayı oldun banada dua et bakalım yazarım tabii ki
Senden de allah razi olsun canim benim yarin güzel haberlerini bekliyrm inşallah Rabbim hayirli bir haberle karsilastirir seni tüm isteyenlere de bizede Rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah

Senden de allah razi olsun canim benim yarin güzel haberlerini bekliyrm inşallah Rabbim hayirli bir haberle karsilastirir seni tüm isteyenlere de bizede Rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah
Amin inşallah canim inşallah görüşürüz inşallah yarın
Mrb canım inşallah haberler güzeldir benım kafam cok karıştı gecen hafta dr bebek ve kalp atışı yok demişti bu kez bebek var fasulye kadar kalp atışı yok hayır olsun Rabbim ne dilerse

Amin inşallah canim inşallah görüşürüz inşallah yarın

Mrb canım inşallah haberler güzeldir benım kafam cok karıştı gecen hafta dr bebek ve kalp atışı yok demişti bu kez bebek var fasulye kadar kalp atışı yok hayır olsun Rabbim ne dilerse
Olsun canim buda çok güzel bir haber bence hadi hayirlisi çok sevindim gendeki gelişmeleri yazdigim msjlara bakarmisin canim profilimden seninde yorumlar ini merkezi ediyrm

Mrb canım ben gttım dr bugun bebek var fasulye kadar kalp atışı yok gecen hafta hiçbir şey yoktu hala beklenen kötü inşallah sen güzel haberler verirsin

Olsun canim buda çok güzel bir haber bence hadi hayirlisi çok sevindim gendeki gelişmeleri yazdigim msjlara bakarmisin canim profilimden seninde yorumlar ini merkezi ediyrm
Cok sagol canım bakalım senın durum ne oldu merkezi Vs ediyorum yazmışsın Inan anlamadım kusura bakma

Cok sagol canım bakalım senın durum ne oldu merkezi Vs ediyorum yazmışsın Inan anlamadım kusura bakma
Merak ediyrm canim yanlis yazmisim dunde ben test yaptim silik cikti sabah tekrar yaptim daha çok silikti öğlen yaptigimda akşamki yaptigimdan daha görünür cikti canim yarin sabahta sağlık ocagina gidicem yarina kadar kaç olması gerekir sence

X