Beta hcg ne zaman yükselmeye başlar?

Berillay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2025
3
0
1
26
Benim 2 aydır regl gecikti . En son Eylül başında regl oldum. Evlendiğimizden beri korunuyoruz. Test yaptım negatif çıktım. Sonra 28 ekimden itibaren korunmayı bıraktık. Son ilişki de 3 kasımda oldu . 6 kasımda beta hcg sıfır çıktı. Erken mi yapmışım? Mesela 28 ekimdeki ilişkiden gebe kalmışsam kanda çıkar mıydı? Şu an regl belirtisi gibi belirtim var. Belim ve sağ üst bacağım ağrıyor üç gündür. Şiddetli değil hafif ama sürekli ağrılar. Kafam çok karıştı regl de olmadığım için.

canım 2 aydır regl olmuyosan ve betan sıfırsa hamilelik yoktur. kadın doğuma git adet söktürücü iç adet ol önce

Kuzum tabiki erken yapmışsın bazı gebeliklerde geç döllenme oluyor biraz bekle olmazsan git doktora

Kuzum tabiki erken yapmışsın bazı gebeliklerde geç döllenme oluyor biraz bekle olmazsan git doktora
Yani çok karışık bir ay oldu. Şimdi de belirtilerim var bir iki gün içinde normalde regl de olmam gerek. Son bir yıldır gecikmiyordum düzenliydim de bu defa tam 1 ay gecikti. 2 aydır regl olmuyorum gebelik yoktur korunmultuk da son bir hafta korunmadık

canım 2 aydır regl olmuyosan 1 ay gecikme için neyi bekledin? böyle gecikmen sağlıklı değil. kan testinde negatif zaten. kadın doğuma gidip regl için ilaç yazsın kullan

canım 2 aydır regl olmuyosan 1 ay gecikme için neyi bekledin? böyle gecikmen sağlıklı değil. kan testinde negatif zaten. kadın doğuma gidip regl için ilaç yazsın kullan
Gittim polikistik dedi. Uzun zamandır regl olmadığın için yumurtalıklar birikmiş dedi. Adet söktürücü turlosal verdi iki gün önce ama şimdi son bir haftadır da korunmadığım için olası bir gebeliğe zarar verir korkusuyla kullanmadım biraz bekleyeyim dedim

hamile olsaydınız kan testinde çıkardı. tarlusal kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…