Beta hcg pozitif görüp kese ve kalp atışını bekleyenler burda toplanalım mı 🙏

Nihna1718

Ve bir gün kendini duanı yaşarken bulursun
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
470
754
33
Arkadaşlar merhaba
O kadar çok konu varki
3.tüp bebekte ilk defa pozitifi gördüm
Keseyi bi kaç gün önce gördüm ve kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktor
Bu süreçte neler yapıyosunuz
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Neler yiyip içiyorsunuz
İlk gebeliğim olduğu için oldukça tecrübesizim
Emin’im benim gibi bi çok arkadaş var
Burda toplanırsak güzel bi bilgi alışverişi olur diye düşünüyorum
Mesela çatlak kremine ne zaman başlamak gerekiyor
Duşu hangi sıklıklarla alıyorsunuz
Çalışıyor musunuz
İnş güzel bi paylaşım alanı olacak

Arkadaşlar merhaba
O kadar çok konu varki
Keseyi bi kaç gün önce gördüm ve kalp atışı için 2 hafta sonraya gün verdi doktor
Neler yiyip içiyorsunuz
Çalışıyor musunuz
Hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına al inşallah.. Bende 25 şubatta transfer oldum ve en son 11 martta kan tahlili verdim hemşire 15 gün sonra gel dedi Pazartesi inşallah ilk kontrolüm var burda herkes önce gitti kontrole benim dr kalp atışını da bekliyor sanırım geç çağırdı inşallah güzel haberle geliriz hepiniz 🤲🤲🤲 benim ilaclarim şöyle estrofem günde 3 kere.. coraspin günde 1 kere.. progenyf günde 4 adet.. oksapar 0.4 günde 1 kere.. progestan iğne günde 2 ampül... sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. duş 15/20 dk yi geçmeyecek şekilde ılık ve ayakta hafta da 2/3 kere alıyorum.. ev hanımıyım 31 aylık da kızım var o da tüp bebek dondurulmuş embriyo idi 🤗

Arkadaşlar merhaba
O kadar çok konu varki
Neler yiyip içiyorsunuz
Çalışıyor musunuz
Bende dün kan testi yaptırdım. Hcg 229 çıktı ama kese henüz oluşmamış. Rahim duvarı çok güzel kalınlaşmış. 2 gün sonra tekrar gel, hcg iki katına çıkmış olacak dedi doktor. Resmen saniyeleri sayıyorum. Çok zor beklemek.

Hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına al inşallah.. Bende 25 şubatta transfer oldum ve en son 11 martta kan tahlili verdim hemşire 15 gün sonra gel dedi Pazartesi inşallah ilk kontrolüm var burda herkes önce gitti kontrole benim dr kalp atışını da bekliyor sanırım geç çağırdı inşallah güzel haberle geliriz hepiniz 🤲🤲🤲 benim ilaclarim şöyle estrofem günde 3 kere.. coraspin günde 1 kere.. progenyf günde 4 adet.. oksapar 0.4 günde 1 kere.. progestan iğne günde 2 ampül... sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.. duş 15/20 dk yi geçmeyecek şekilde ılık ve ayakta hafta da 2/3 kere alıyorum.. ev hanımıyım 31 aylık da kızım var o da tüp bebek dondurulmuş embriyo idi 🤗
Hayırlı olsun canım benim
Bende keseyi gördüm ama 2 hafta sonrada kalp atışları için gitcem
Sen hepsini bi kere de halledeceksin o da güzel
Bende estrofem günde 3 kere sabah akşam cronine jel 2 günde bir progestan iğne kullanıyorum bi de folik asit
Bende ılık suyla duş alıyorum eşime kalsa hiç sokmayacak
Ben çalışıyorum ama 1 Nisa’na kadar raporluyum

Bende dün kan testi yaptırdım. Hcg 229 çıktı ama kese henüz oluşmamış. Rahim duvarı çok güzel kalınlaşmış. 2 gün sonra tekrar gel, hcg iki katına çıkmış olacak dedi doktor. Resmen saniyeleri sayıyorum. Çok zor beklemek.

Hayırlı uğurlu olsun canım
Daha kese için çok erken ben 2000 ki değerlerden sonra gördüm
Hadi bakalım inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Back
X