Beta HCG sonucum ?

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
arkadaşlar son adet tarihim 16 kasım.yani yaklaşık 10 gün adetim geçti.dün beta hcg testi yaptırdım ve 2.0 çıktı. doktor 0-5 5 ve üzeri çıkarsa hamilelik oluyor fakat eğer negatif olsaydı 0,8 çıkardı.gebe olabilirsin haftaya tekrarlayalım dedi. kafam çok karıştı hamile olsam adetim 10 gün geçti bu çıkmazmıydı? acaba ben hamilemiyim lütfen cevaplarmısınız beni ?

gecmiş olsun belirsizlik kötü...bence hamilelik varsa da dış gebelik olabilir düşer adetle...haftaya yine git inşallah istediğin gibi olur:53:

arkadaşlar son adet tarihim 16 kasım.yani yaklaşık 10 gün adetim geçti.dün beta hcg testi yaptırdım ve 2.0 çıktı. doktor 0-5 5 ve üzeri çıkarsa hamilelik oluyor fakat eğer negatif olsaydı 0,8 çıkardı.gebe olabilirsin haftaya tekrarlayalım dedi. kafam çok karıştı hamile olsam adetim 10 gün geçti bu çıkmazmıydı? acaba ben hamilemiyim lütfen cevaplarmısınız beni ?
canım valla bukadar düşük değer olunca ne yorum yapacağımı şaşırdım :26:10 gün geçmiş daha yüksek çıkması gerek inşallah dış gebelik felan deyildir herşey yolunda gider :50:

geç döllenme olabilir.genelde 0.100 çıkar çünkü.haftaya tekrarlt

Canım malesef çok düşük kan değerin hatta negatif bile sayılabilir
ama belli olmaz allah gönlüne göre versin inşallah
:49:

kızlarr bısey sormak ıstıyom adetım 1 gun gecıkınce kanda bhcg 5.57 cıktı dktor hamılesın dedı takıbe aldı yarın yıne gtcem ınsallah yukselır..ılk kez boyle cıktı normalde 0.1 dir bnm degerim..gec dollenme olabılır mı kızlar kımyasal deıldır umarım:( bıde agrım var sureklı 1 haftadır adet agrısı gbı bel agrım ve o bölgeme giren kısa zamanlı kramplar var sızce kotu bıseyler olur mu cok kafam takıldı nolur acil cevap verın :(

son adet tarıhımde 26 kasım kızlar...ama genel olarak gecıkmelı adet oldum gecen ay harıc son 6 aydır falan hep gecıkmeli adet oluyorm yıne gec yumurtlamıs olabılırmıyım acaba...

canım geç döllenme olabilir stres yapma.eğer 1 gün sonra 2 ye katlarsa sağlıklı gebeliktir.gözün aydın:)benimkide 28 kasım sat

canım geç döllenme olabilir stres yapma.eğer 1 gün sonra 2 ye katlarsa sağlıklı gebeliktir.gözün aydın:)benimkide 28 kasım sat
ikiye katlarsa saglıklı dımııı o zaman ıı olma ıhtımalı olmalı yaa bır bucuk yıl sonra geldı mucızem benı bırakmaz ınsallah:14:

ikiye katlarsa saglıklı dımııı o zaman ıı olma ıhtımalı olmalı yaa bır bucuk yıl sonra geldı mucızem benı bırakmaz ınsallah:14:

hayırlı evlat olacaksa seni bırakmasın canım içini ferah tut.herşeyin hayırlısı.rabbim onun kaderini yazmış alnına biz ne yapsak boş.bizde 16 aydır bekliyoruz.belirtilerin varmı?

hayırlı evlat olacaksa seni bırakmasın canım içini ferah tut.herşeyin hayırlısı.rabbim onun kaderini yazmış alnına biz ne yapsak boş.bizde 16 aydır bekliyoruz.belirtilerin varmı?
bel agrım var bu aralar cnmm vajınada sızlama mıde yanması bıde ateşim var..arada bas agrısı da oluo..tabı bunlar belırtımı tam bılmıom ama adet agrısı gbı agrımda var bır haftadır gelıp gıdıo..akıntım cok fena cogaldı arada wcye gıdıp bakma ıhtıyacı duyuyom o derece gelio..bide his..hissedıom sankı ordaymıs gbı...

İnşallah benimkide geç döllenmedir.3 senedir uğraşıyorum ve ilk kez adetim 10 gün gecikti ve ilk kez 2.0 çıktı.hep bende 0,98 vb sonuçlar çıkardı ilk kez 2 çıktı.çok korkuyorum inşlah kötü durum yoktur 2 gün sonra tekrar yaptıracağım :(

İnşallah benimkide geç döllenmedir.3 senedir uğraşıyorum ve ilk kez adetim 10 gün gecikti ve ilk kez 2.0 çıktı.hep bende 0,98 vb sonuçlar çıkardı ilk kez 2 çıktı.çok korkuyorum inşlah kötü durum yoktur 2 gün sonra tekrar yaptıracağım :(
inşallahh devamı gelr cnmm hem neden olmasın ki hersey allahtan ne mucızeler gorduk biz!!!bızede olmaz demıstı doktorlar esımde sorun vardı dualarımız kabul oldu dıyorum ben rabbım ol desın yeterki...allah ıkımızede saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallhh:16:herkese nasıp etsin:16::16::16:

rabbim ikinizinde yüzünü güldürsün inşallah.ya ben topikte sordum ama kızlar cvp veren olmadı dünden beri felaket bel ağrım var ya sizdede varmı böyle bişey.gebelikte bu kadar fazla olurmu

Amin canım güzel dileklerin için çok sağol içimi çok rahatlattın 3 yıldır negatif görmek çok kötü Rabbim herkese nasip eylesin.

rabbim ikinizinde yüzünü güldürsün inşallah.ya ben topikte sordum ama kızlar cvp veren olmadı dünden beri felaket bel ağrım var ya sizdede varmı böyle bişey.gebelikte bu kadar fazla olurmu
bendede var cnm cok bel agrısı arkadasımda gebeydi ondada vardı benıde o rahatlattı onun olmadı normalmıs yer yapıo bebek kendıne dedi:)
Amin canım güzel dileklerin için çok sağol içimi çok rahatlattın 3 yıldır negatif görmek çok kötü Rabbim herkese nasip eylesin.
gercekten cok kotu cnmo negatfler..sen bıde benden cok daha fazla gormussun allah yardımcın olsun:16:

ama çok fazlaydı hani ağır kaldırırsında ağrır ya onun gibi ve aralıksız.sendedemi öyle oldu canım.bugünde kasıklarıma vuruyo ağrı 4 gün var

ama çok fazlaydı hani ağır kaldırırsında ağrır ya onun gibi ve aralıksız.sendedemi öyle oldu canım.bugünde kasıklarıma vuruyo ağrı 4 gün var
evet cnmm aynen oyle oldu..bnm kasıklarımda bır haftadır agrıyo senın adetıne mı dort gun var???

Back
X