Beta HCG sonucum ?

Kızlar merhaba,

Benim de reglm 2 gün geciktiğinde kanda beta hcg yaptırdım 0.340 çıktı,negatif dediler. Hala regl olmadım 4 .gün oldu. Göğüslerim felaket şiş ve de dokunamıyorum çok acıyor. Bir de hafif sarı renkli bir akıntı var. Regl belirtisi gibi karın ağrısı falan yok.Sizce negatifse kesin midir?tekrarlamak gerekir mi boşuna ümitlenmeyeyim yoksa ?

bu aksam baktırdım cnmm 4 kusurlere dusmus ancak ama sıfırlanamamıs hala..ama kanamam cok azaldı yaw neden acaba meraklardayım:44:

Maalesef kimyasal gebelik geciriyorsun bende yasadim uzulme sakin normal gebelik olup dusseydi hamile kalmak icin aylarca beklerdin simdi onumuzdeki ay denersen tutma olasiligi yuksek allah gonlune gore versin

Kızlar adetim 2 gün gecikti beta hcg 101.2 çıktı sizce değerim düşük mü yardımcı olurmusunuzz??:KK43:

hayırlı evlat olacaksa seni bırakmasın canım içini ferah tut.herşeyin hayırlısı.rabbim onun kaderini yazmış alnına biz ne yapsak boş.bizde 16 aydır bekliyoruz.belirtilerin varmı?
Aminn canım inşallah. Adet günümden 1 hafta önce eşime bn adet olcm ağrılarm başladı dedim ama olmadm adet günü idrar testi yaptım negatifti çöpe attım o kdr hissediyrdum ki gidip tekrar bakayım dedim çokkkk silik 2. Çizgi vardı. Sol kasığımda sürekli değişik bi ağrı vardı bu ağrı çok hafif bşy. Ve adet günümde hiç uyanmadan akşam 7 ye kdr uyumuştum çok halsizlik ve yorgunluk vardı. Mide bulantılarım da vardı

Back
X