Beta hcg testini doktordan randevu alarak mı yaptırıcam

Kbr20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
402
205
103
Kızlar beta hcg testi yaptırcam randevumu almam lazım devlet hastanesine sabh erken gidip yaptıramazmıyım

Herhangi bi kadın dogum bölümün de illaki yaptırırsın saglık ocakları da yapıyor

Tabiki yaparlar gebelikten şüpheleniyorum deyince zaten kan testi ister direk

Kızlar beta hcg testi yaptırcam randevumu almam lazım devlet hastanesine sabh erken gidip yaptıramazmıyım
Acilden giriş yaparak kan testi verebilirsin canim kanda hcg baktırmak istiyorum dersin 1saate de çıkar sonucun bizde böyle oluyor

Acilden giriş yaparak kan testi verebilirsin canim kanda hcg baktırmak istiyorum dersin 1saate de çıkar sonucun bizde böyle oluyor
Peki sabh akşam fark eder mi arkadaşm illa sabh mı gitmem lazm şimdi gitsem bakarlar mı

herzaman bakılabiliyor acile gidip beta hcg bataırmak istyrm demen yeterli fark etöez sabah akşam cnmm

n demek bat gününüz geçtimi?

Peki sabh akşam fark eder mi arkadaşm illa sabh mı gitmem lazm şimdi gitsem bakarlar mı
Canim valla ben hep sabah yaptım sonuclara labaratuvarda bakiyorlar mi bilmiyorum adetin kac gün geçti veya ne kadar var daha?

Canim valla ben hep sabah yaptım sonuclara labaratuvarda bakiyorlar mi bilmiyorum adetin kac gün geçti veya ne kadar var daha?
Adet günüm cuma günü ama ben tüp bebek yaptım yarn 10. günüm kan tahlilinde baktr dedi doktrmda oyüzden herhangi bir yerde tahlil yaptırmam gerek oyüzden soruyorm canm

Adet günüm cuma günü ama ben tüp bebek yaptım yarn 10. günüm kan tahlilinde baktr dedi doktrmda oyüzden herhangi bir yerde tahlil yaptırmam gerek oyüzden soruyorm canm
İnşallah hamilesindir canım burayada yaz mutlaka kan verince:)

Acile gitceksen gebelik testi istiyorum deme bacım kadın doğuma git diyorlar direk once çok sancim agrim biseyim var ama gebeliktende supheleniyorum ilaç alamiyorum deyin o zaman bakiyorlar

Acile gitceksen gebelik testi istiyorum deme bacım kadın doğuma git diyorlar direk once çok sancim agrim biseyim var ama gebeliktende supheleniyorum ilaç alamiyorum deyin o zaman bakiyorlar
Yaa tamam saoln ama acile gitmicm sağlık ocağına gitcm teşekkürler

Yaa tamam saoln ama acile gitmicm sağlık ocağına gitcm teşekkürler

Sağlık ocağından sonuçlar bildigim kadariyla geç çıkıyor yalniz bilgin olsun bacım bir yada iki gün sonra veriyor bizim buradaki...

Ben acile kanamam var diye gitmistim ilk gebeligimde (bos gebelikti) . Niye bosuna gelip acili isgal ediyorsun diye kizmislardi bana :D

Back
X