Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabh kadın doğm polikinliğine söylesem yaparlar mı yaniHerhangi bi kadın dogum bölümün de illaki yaptırırsın saglık ocakları da yapıyor
Acilden giriş yaparak kan testi verebilirsin canim kanda hcg baktırmak istiyorum dersin 1saate de çıkar sonucun bizde böyle oluyorKızlar beta hcg testi yaptırcam randevumu almam lazım devlet hastanesine sabh erken gidip yaptıramazmıyım
Peki sabh akşam fark eder mi arkadaşm illa sabh mı gitmem lazm şimdi gitsem bakarlar mıAcilden giriş yaparak kan testi verebilirsin canim kanda hcg baktırmak istiyorum dersin 1saate de çıkar sonucun bizde böyle oluyor
Tabiki yaparlar gebelikten şüpheleniyorum deyince zaten kan testi ister direk[/QUOTE
Saol arkadaşm
Teşekkürlerr arkadşmTabiki yaparlar gebelikten şüpheleniyorum deyince zaten kan testi ister direk
Teşekkr edermmherzaman bakılabiliyor acile gidip beta hcg bataırmak istyrm demen yeterli fark etöez sabah akşam cnmm
Canim valla ben hep sabah yaptım sonuclara labaratuvarda bakiyorlar mi bilmiyorum adetin kac gün geçti veya ne kadar var daha?Peki sabh akşam fark eder mi arkadaşm illa sabh mı gitmem lazm şimdi gitsem bakarlar mı
Adet günüm cuma günü ama ben tüp bebek yaptım yarn 10. günüm kan tahlilinde baktr dedi doktrmda oyüzden herhangi bir yerde tahlil yaptırmam gerek oyüzden soruyorm canmCanim valla ben hep sabah yaptım sonuclara labaratuvarda bakiyorlar mi bilmiyorum adetin kac gün geçti veya ne kadar var daha?
Geçmedi henüz tüp bebk oldğu için tahlil yaptrmam gerek ondansoruyormn demek bat gününüz geçtimi?
İnşallah hamilesindir canım burayada yaz mutlaka kan verince:)Adet günüm cuma günü ama ben tüp bebek yaptım yarn 10. günüm kan tahlilinde baktr dedi doktrmda oyüzden herhangi bir yerde tahlil yaptırmam gerek oyüzden soruyorm canm
İnşallah canm saol yarn tahlil yaptrcm güzel haber alırsam yazarım :)İnşallah hamilesindir canım burayada yaz mutlaka kan verince:)
Yaa tamam saoln ama acile gitmicm sağlık ocağına gitcm teşekkürlerAcile gitceksen gebelik testi istiyorum deme bacım kadın doğuma git diyorlar direk once çok sancim agrim biseyim var ama gebeliktende supheleniyorum ilaç alamiyorum deyin o zaman bakiyorlar
Yaa tamam saoln ama acile gitmicm sağlık ocağına gitcm teşekkürler