Beta hcg testini doktordan randevu alarak mı yaptırıcam

Sağlık ocağından sonuçlar bildigim kadariyla geç çıkıyor yalniz bilgin olsun bacım bir yada iki gün sonra veriyor bizim buradaki...

Kan vermek icin sabah gitmek gerekiyor. Ogleden sonra almiyorlar cunku disardan gelip aliyorlar kanlari laboratuvara goturuyorlar. Ertesi gun ogleden sonra cikiyor sonnuc.

Pekala ozaman hastaneye gidip polikinlikten kan wereyim eniyisi sabah giderm öğledn snra çıkar artk

Pekala ozaman hastaneye gidip polikinlikten kan wereyim eniyisi sabah giderm öğledn snra çıkar artk
Sabah kimse gitmeden sira alin. Ben muayene olmayacagim sadece test yaptirmak istiyorum deyin. Bos doktora sira veriyorlar. Sikinti olmaz ama gec giderseniz dolmus oluyor. Vermeyebilirler.

Kan tahlili yaptrdım 27 çıktı hamileymişim arkdşm çok mutlym doktr ultrsndada baktı boyu 6 mm miş mucize gibi şükürler olsun rabbime
Hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alın inşallah ama 27 değerle bebek ve kese henüz gözükmez diye biliyorum rahimde kalinlasmadan falan mı bahsetti acaba

Benim 651 çıkmıştı en son iki hafta sonra görünmüştü kese

Hayırlı olsun öncelikle sağ salim kucağınıza alın inşallah ama 27 değerle bebek ve kese henüz gözükmez diye biliyorum rahimde kalinlasmadan falan mı bahsetti acaba
Doktr kese demedi rahim kalnlaşmasıda demedi boyu 6 mm olmş dedi ne anlamlıyım bundan canm

Doktr kese demedi rahim kalnlaşmasıda demedi boyu 6 mm olmş dedi ne anlamlıyım bundan canm
valla canım anlamadım ama boşver önemli olan hamile olman bi sonraki randevunda kesinleşir ne olduğu

Kan tahlili yaptrdım 27 çıktı hamileymişim arkdşm çok mutlym doktr ultrsndada baktı boyu 6 mm miş mucize gibi şükürler olsun rabbime
Hayırlı olsun canım.Hatırlıyorum seni forumdan.Saglıklı bi süreç gecirin inş. bebeğinle

Bosver in ya yok öyle olmaz yok böyle olmaz emin misiniz yok doktor yanlış söylemiş olmasın sakın bilmemne. Hamilesiniz işte :)) tadını çıkarın bol bol dinlenin hayırlısı olsun

Bosver in ya yok öyle olmaz yok böyle olmaz emin misiniz yok doktor yanlış söylemiş olmasın sakın bilmemne. Hamilesiniz işte :)) tadını çıkarın bol bol dinlenin hayırlısı olsun
:)) aynen diğer kontrllerde öğrenrz nasılsa hamilelk hakknda çokta bişi bilmiyrm sonçta, sağlıklı bir şeklde dewam etsn yeterr, teşekkr ediyrum :)

Back
X